Mahtavan suosittu Mahjong-peli on uusin versio 1001 Spades. Sen lisäksi, että se on uusin, se on myös uusin. Peli julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinassa lähes kaksi vuosikymmentä sitten, ja se on sittemmin ottanut maailman myrskyyn. Nyt se on kaikkien saatavilla pelata mukavasti kotonaan. Mikä tekee pelistä niin upean, on se, että vaikka se voi olla nautittavaa pelaajille kaikilla tasoilla, on myös hauskaa pelata ihmisille, jotka ovat vasta aloittaneet mahjongin pelaamisen.

Pelissä on useita erilaisia ​​mekanismeja, joiden avulla pelaajat voivat nauttia pelin monipuolisista puolista. Ensimmäinen on pelin nopeusmekaanikko, jonka avulla peli voi muuttaa vauhtiaan sen mukaan, kuinka nopeasti haluat pelin kulkevan. Joillekin pelaajille pari tuntia päivässä tai hidastettuna pelaaminen on paljon miellyttävämpää kuin pelaaminen jatkuvasti hälytyksessä ja istuimen reunalla olevaa pelaajaa vastaan.

Pelaajat voivat myös hyödyntää pelin ajoitusjärjestelmää. Vaikka mekaniikka perustuu edelleen kiinalaisiin sääntöihin, ajoitusjärjestelmän avulla pelaajat voivat paremmin selvittää, milloin on tehokkainta käyttää aikansa hyödyksi. Tämä tekee pelistä haastavamman, ja seurauksena pelaajia kannustetaan pelaamaan paljon enemmän kuin muutoin.

Asiaan liittyvä huomautus on, että peli antaa pelaajille paljon vapautta strategian suhteen. Ei ole määritettyjä pareja eikä ennalta määrättyjä strategioita. Pelaajat voivat vapaasti laatia omat strategiansa ja kehittää omat taktiikkansa. Se, että keksit hyvän strategian, ei kuitenkaan tarkoita, että se on oikea nykyiseen tilanteeseen. Itse asiassa pelaajia kannustetaan sopeutumaan peliin ja ottamaan kaikki irti siitä, mitä heille on annettu. Tämä kannustaa pelaajia ajattelemaan ruudun ulkopuolella, mikä on juuri sitä, mitä kaikki tarvitsevat nykyään.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, peli on erittäin koukuttava. Se edellyttää pelaajilta paljon aikaa ajatteluun ja suunnitteluun. Kun pääset rytmiin pelin kanssa, voi tuntua siltä, ​​ettet koskaan lopeta pelaamista. Tavoitteena ei ole voittaa sinänsä; Tavoitteena on tulla turnauksen nuorimmaksi pelaajaksi. Ja palkinnot? No, niitä on paljon.

Voisin jatkaa kaikkia pelin etuja, mutta jätän sen mieluummin mielikuvituksellesi. Sanon kuitenkin, että jos etsit riippuvuutta aiheuttavaa peliä, joka vaatii vain vähän ajattelua, älä missaa tätä. Sen lisäksi, että se vaatii paljon ajattelua, se voi myös pitää sinut melko kiireisenä jonkin aikaa. Ja muista – tämä peli on laajalti saatavilla ilmaiseksi verkossa. Joten, mitä sinä odotat? Suuntaa lähimpään online-kasinoon ja aloita pelaaminen jo tänään!