Jos olet rahoituslaitos, luotonantaja tai asuntolainanvälittäjä ja olet antanut hakijalle luvan käyttää varoja tililtäsi ja olet pyytänyt hakijaa peruuttamaan välittömästi tilille, sinulla saattaa olla ongelma. Hakija voi olla päättäväinen vetäytymisprosessin jatkamisesta ja saatat tuntea olevasi loukussa kiven ja kovan paikan välillä. Mutta mikä on paras ratkaisu? Jatketaanko laina- tai luottoprosessia vai nostetaanko rahaa suoraan tililtä?

Kuten olet ehkä arvannut, on paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja, kun on kyse rahan nostamisesta tililtä. Ja yleisin useimpien ihmisten käytettävissä oleva vaihtoehto on suora nostaminen tililtään. Tämä tarkoittaa, että sinun tarvitsee vain mennä pankkiin, antaa pankkivirkailijalle puhelimitse tai henkilökohtaisesti ohjeet siitä, että haluat ottaa varat tililtäsi. Tämän jälkeen tilinhoitaja antaa varat nostolle pyytäneelle henkilölle. Tämän tyyppiseen peruutukseen saattaa liittyä lisämaksuja, joten sinun tulee aina lukea kaikki sopimusehdot ennen kuin allekirjoitat mitään.

Toinen vaihtoehto on varojen sähköinen siirto. Tämä tarkoittaa, että kirjaudut vain pankin verkkosivustolle, annat tarvittavat henkilökohtaiset tiedot ja sinua pyydetään vahvistamaan tilitietosi. Sitten voit valita rahan nostamisen. Tämä vaihtoehto voi olla kätevä ja säästää aikaa, mutta se saattaa myös aiheuttaa lisämaksuja. Jälleen on tärkeää lukea kaikki sähköisen siirron ehdot ennen jatkamista. Saatat joutua myös toimittamaan lisätodistuksen henkilöllisyydestä.

Jos olet edelleen epävarma siitä, pitäisikö sinun jatkaa nostopyyntöä, ota yhteyttä rahoituslaitokseen, josta saat lainaa. Rahan nostamisesta tililtä voi olla lisämaksuja. Ei ole myöskään hyvä ottaa varoja sekkitililtäsi tai säästötililtäsi, jos et aio suorittaa maksuja jonkin aikaa. Tämä voi johtaa tilinylitysmaksuihin.

Jos sinun on välittömästi tehtävä kotiutus, voi olla paljon helpompaa, jos käyttämäsi yritys tarjoaa verkkoyhteyden. Voit käyttää varoja mistä tahansa ja milloin tahansa. Suurin osa yrityksistä lähettää edelleen pyynnön tavallisena postina. Lisätyn mukavuuden ja mukavuuden pääsy tilille Internetin kautta voi kuitenkin tehdä siitä sen arvoisen.

Kaikille, joiden on käytettävä varoja tililtään nopeasti, voi olla hyödyllistä nostaa rahat tilille. Tämä on helppo tehdä eikä vie liikaa aikaa. Lisämukavuuden ansiosta prosessin seuraaminen on sen arvoista. Jos olet epävarma, voi kuitenkin aina olla parempi ajatus puhua jonkun pankista tai yrityksestä, jota käytät rahan nostamiseen.