Lasten PC-pelit ovat ottaneet vakavan käänteen kohti todellisuutta tämän vuoden aikana luotujen Kid’s 10 Gamesin kanssa. Alkuperäisessä Kid’s Computers -pelissä lapset koristelivat vedenalaista laboratoriota. Nyt lapset luovat merelle uuden kaupungin nimeltä Lonestar. Heidän on suojeltava sitä merirosvoilta ja sen pahamaineiselta taikurilta Smilielta. Lapset nauttivat nauttimasta kaupungin rakentamisesta, taistelusta roistojen kanssa ja jopa yrittäessään luoda vedenalaisen puiston houkutellakseen lisää meren elämää.

Uudessa Kid’s Computers: Blue City -pelissä lapsia pyydetään ratkaisemaan useita arvoituksia saadakseen tietoja, joita he tarvitsevat pelastaakseen isänsä jättimäisen merihirviön kynsistä. Jokainen taso on suunniteltu käyttäen eri tekniikkaa, mikä tekee koko asiasta erittäin tyylikkään. Useilla lisäominaisuuksilla lapsi pidetään kiireisenä pitkään. Tämä Lasten tietokoneet: Sininen kaupunki ei ole vain mukava poikkeama askareista ja koulusta, vaan antaa myös lapsille kokemuksen olla osa suurta projektia.

Vuoden jännittävin Kid’s PC-peli on nimeltään Kid’s Computers: Dormouse. Pelin tarina pyörii kahden lapsen ympärillä, jotka ovat kämppisiä rauhallisella alueella. Yksi heistä valmistautuu lähtemään yliopistoon, kun taas toinen on hyvin huolissaan pitkäaikaisesta poikaystävästään, jonka hän on nähnyt teini-ikäisestä asti. Kun hän lopulta kertoo hänelle haluavansa olla hänen kanssaan jonain päivänä, hän yrittää vietellä häntä. Nämä kaksi kamppailevat pelin läpi, mikä saattaa saada sinut ajattelemaan, että he kokevat saman koettelemuksen kuin pelin hahmo.

Yksi todella hauska peli on Kid’s Computers: Mardi Gras 2020. Tässä pelissä lapsia pyydetään ratkaisemaan melkoiset arvoitukset ja käyttämään mielikuvitusta voittaakseen palkinnon. Esimerkiksi on tämä, josta sinun on löydettävä kaikki piilotetut aarteet kaupungissa. Vihjeet löytyvät kadulta ja kartalta. Tämä on yksi haastavimmista sarjassa, joten siksi sitä pidetään nuorten jalkapallon järjestäjien parhaiden pelien joukossa.

Jos etsit jotain erilaista, sinun kannattaa tarkistaa Kid’s Computers: Lemonade Tycoon. Pelin tavoitteena on rakentaa kaupunki pelin alussa ja tehdä sitten limonadilla ja moolalla jokaisesta kansalaisesta metsuri, putkimies, hammaslääkäri ja maanviljelijä. Tätä varten sinun on ostettava työkalut ja materiaalit metsästäjältä, putkimieheltä, hammaslääkäriltä ja maanviljelijältä. Lisäksi sinun on rakennettava kaupunkia ostamalla tarvittavat tilat, kuten elokuvateatteri, koulu, poliisiasema, voimala ja kirjasto.

Jos lapsesi on jalkapallossa, hän rakastaa tätä peliä nimeltä Kid’s Soccer: The Movie. Se on videopeli, joka perustuu kuuluisaan Nike-jalkapallovideoon. Voit myös tarkistaa lasten version Sponge Bob Square Pants -housuista. Niille teistä, jotka eivät ole varmoja siitä, ovatko nämä 10 parasta valintaa lapsille, voit kokeilla suositeltuja pelejä Lonestarin verkkosivustolla. Napsauttamalla linkkejä saat lisätietoja lasten tietokonepeleistä, jotka perustuvat kannettaviin tietokoneisiin.