Uusi piki-peli, josta on tulossa erittäin suosittu sekä nuorten että vanhojen keskuudessa, on Hairy Monkey Pitch -peli. Se on ainutlaatuinen, hauska ja haastava peli, joka sopii erinomaisesti perheille kokoontumiseen ja pelaamiseen. Sen pääajatus on, että vuohi, nimeltään Apina, piiloutuu ja yrittää jatkuvasti muuttuvalle kurssille heinästä (mutta ei kaurasta) tehdyllä kentällä. Pelin tarkoituksena on löytää vuohi ja tuoda se takaisin aloituspisteeseen. Jos vuohi onnistuu, se palkitaan makeisilla. Jos ei, niin sen on yritettävä uudelleen!

Tästä pelistä on monia versioita. Voit ostaa pelilautoja useimmista vähittäismyymälöistä tai jopa tulostettavia pelikappaleita kotoa. Hienoa tässä pelissä on se, että se on erittäin halpa, varsinkin kun verrataan monimutkaisempiin peleihin, joihin lapsesi saattavat kiinnostaa enemmän. Siihen liittyy myös hyvin vähän sääntöjä, joten se on helppo poimia ja pelata.

Peli on saatavana kahtena eri vaihtoehtona – toisessa vuohelle annetaan tuoksu omaa tuoksua ja toisessa vuohen on löydettävä oma tuoksunsa ampumalla yli oaasien, jotka kohtaavat kavioillaan. Molemmat vaihtoehdot aiheuttavat suurta riippuvuutta, koska niihin liittyy lasten aktiivista peliä! Jos sinulla on nuorempi lapsi, voi olla hyvä opettaa hänelle kuinka pelata peliä nuorempien lasten kanssa. Peli on turvallinen kaikenikäisille lapsille, ja se on myös hieno esittely todellisten tuotantoeläinten oppimisesta.

Kuten mainittiin, pelin tavoitteena on löytää vuohi. Varsinaiseen peliin on monia muunnelmia. Tavallisessa pelissä vuohi kulkee radan poikki ja kerää ruokaa matkan varrella. Kun hän saavuttaa kurssin lopun, tavoitteena on antaa vuohelle vihje siitä, missä syödä vuohiaan; Tähän kuuluu arvauspeli, jossa pelaajat arvaavat, mikä on oikea kulma ja nopeus vuohen kavioille maassa.

Kun vuohi kerää kaiken tarvitsemansa ruoan, peli päättyy ja pelaaja, jolla on eniten rahaa, voittaa! Toinen pelimuunnelma sisältää kierteen lisäämisen vakiopeliin vaihtamalla vuohien vaatteet (yleensä punaiset). Tämä lisää peliin hauskaa. Joskus lapset oppivat vähän viljelystä tai itse vuohista. Ei ole väliä minkä version pelistä päätät pelata, kunhan sekä sinä että lapsesi pidät hauskaa.

Voit ostaa Monkey Pitchin Amazonista, jos haluat kokeilla sitä. Pelilaudan ja kentän lisäksi voit myös hankkia muovisia säästöpossuja ja lelumukeja, joissa on mainontaa. Jos etsit jotain hieman erilaista kuin perinteiset lasten pöytäpelit, tämä voi olla hyvä vaihtoehto sinun harkittavaksi. Joten jos etsit hauskaa tapaa opettaa lapsillesi eläimistä, tämä voi olla hyvä idea sinun tutkittavaksi. Se on erityisen hieno, koska se ei vaadi ylimääräisiä asetuksia ja auttaa lapsiasi oppimaan ravinnosta, kun heillä on hauskaa!