Kaksi skriptipeliä ovat mielenkiintoisimpia ja rakastetuimpia tietokonepelejä, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi verkossa. Nämä pelit vaativat paljon logiikkaa ja strategista ajattelua, ja niitä on usein erittäin vaikea voittaa. Ne ovat peräisin Japanista, ja nyt ihmiset nauttivat niistä ympäri maailmaa.

Minkä tahansa pelin tarkoituksena on kirjoittaa koodiketju, joka välitetään yhdeltä pelaajalta toiselle. Esimerkiksi hypyn tekemiseen on ensin painettava välilyöntinäppäintä. Sitten, jos haluat käpertyä, paina sitten alanuolinäppäimiä. Jos haluat kiivetä tasolle, sinun on työnnettävä välilyönti samalla kun pidät tilaa ja A samanaikaisesti.

Näiden pelien komentosarjat on kirjoitettava huolellisesti ja nopeasti, jotta hahmosi ei kuolisi tai juutu tietylle näyttämön alueelle. Erilaisia ​​koodeja tarvitaan eri tasoille. On kuitenkin yksi yhteinen asia, joka pysyy samana. Kaikki tasot on suunniteltu siten, että voit toistaa ne niin monta kertaa kuin haluat, jos epäonnistut yhdessä.

Voit nauttia kahdesta käsikirjoituspelistä. Ensimmäinen on Marmorisaaret, joka on yksi markkinoiden suosituimmista peleistä tänään. Siihen sisältyy valtava luettelo tasoista, joissa sinun on suoritettava kaikki ne alle minuutissa. Ja jos epäonnistut edes kerran, sinun on aloitettava uudelleen aloituspaikasta ja myös menettämättä kerättyjä pisteitäsi.

Toinen peli on nimeltään Super Mario Bros. jossa sinun on poistettava kaikki viholliset ja kerättävä kaikki kolikot ennen tason saavuttamista. Sinulle on kaksi skriptipeliä, jotka ovat yhtä hauskoja ja jännittäviä.

Kun pelaat näitä kahta skriptipeliä, sinun on käytettävä nopeita ajattelutaitoja vihollisen voittamiseksi ja kolikoiden keräämiseksi. Jokaisessa pelissä on useita tasoja, jotka sinun on suoritettava. Nämä pelit ovat yksinkertaisia, mutta tarjoavat sinulle hauskaa. Ne ovat paras vaihtoehto, jonka voit valita viettää vapaa-aikaa perheen tai ystävien kanssa. Jos olet kyllästynyt pelaamaan samoja pelejä uudestaan, nämä kaksi skriptipeliä osoittautuvat hyviksi sinulle.

Jos mietit, mistä löydät nämä kaksi skriptipeliä, sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Ne ovat saatavilla ilmaiseksi monilla verkkosivustoilla. Ainoastaan ​​varmistaaksesi, että sinulla on turvallinen verkkosivusto, jossa voit pelata näitä pelejä ilman ongelmia, sinun tulee aina tehdä pieni tutkimus sivustosta. Itse asiassa voit myös etsiä asiakkaan arvosteluja saadaksesi tietää, onko heillä hyvä kokemus vai ei. Tämä auttaa sinua päättämään, onko sinun uskottava verkkosivustoon vai ei.

Voit pelata näitä kahta Flash-peliä myös matkapuhelimilla. Sinun tarvitsee vain ladata ne Internetistä ja nauttia pelaamisesta. Kaksi Super Mario Bros. -peliä ovat yksinkertaisia, mutta tarjoavat pelaajalle valtavan hauskaa. Vaikka et tiedä pelaamisen perusteita, voit selviytyä niistä helposti.