Kakasimulaattori on elektroninen laite, joka auttaa sinua kouluttamaan itsesi käymään vessassa vähemmän stressillä. Stressi voi aiheuttaa monia sairauksia, kuten korkea verenpaine, ripuli ja ummetus. Tätä tapahtuu myös kehossasi, kun et mene vessaan ajoissa. On hyvä, että meillä on nykyaikainen tekniikka, joka auttaa meitä lievittämään tätä stressiä. Kakasimulaattori on yksi näistä moderneista työkaluista.

Tämä laite on pohjimmiltaan jakkara, joka simuloi koiran jakkaraa. Laittamalla kätesi istuimen alle voit nähdä todellisen koiran heijastuksen. Tämä kouluttaa sinut tietämään, kuinka paljon työnnät ulosteeseen, mikä vähentää kehosi stressiä. Lisäksi tämä opettaa sinua kouluttamaan itsesi käymään vessassa tarvittaessa.

Huomaat, että useimmat kakosimulaattorit ovat elektronisia. Tämä johtuu siitä, että niiden avulla voit simuloida suoliston liikkeitä. Deata-laitteessa on kaksi hallintalaitetta, yksi äänen taajuudelle ja toinen laitteen itse liikkeelle.

Tämän tuotteen päätavoitteena on kouluttaa sinua hallitsemaan kehosi tahattomia toimintoja, kuten ulostamista tai suoliston liikkeitä. Tämä antaa sinun mennä vessaan, kun tarvitset tuntematta epämukavuutta tai stressiä. Kun koulutat itseäsi hallitsemaan kehoasi, tulet tietoisemmaksi ruumiillisista toiminnoistasi.

Jotta diata toimisi, sinun on asetettava se tyynyn alle yöllä. Päivän aikana voit kouluttaa kehoasi käymään vessassa herättämättä. Voit myös kouluttaa itseäsi pitempään suolenliikkeeseen menemättä liikaa kipua. Tavoitteenasi on kouluttaa itseäsi säännölliseen suolenliikkeeseen. Tavoitteesi tietojen käytössä on antaa sinulle mukavuutta ja mukavuutta antamalla sinulle vähemmän stressiä ja ahdistusta ollessasi kylpyhuoneessa.

Prosessi on helppo. Prosessin suorittaminen vie noin kaksi viikkoa. Sinun on kuitenkin varattava hyvä aika, jotta pystyt käsittelemään koulutusta. Jos sinulla ei ole aikaa kouluttaa itseäsi, voit ostaa valmiin uima-altaan simulaattorin jakkaran. Voit valita monen tyyppisiä jakkarasimulaattoreita, ja ne voivat olla erittäin edullisia.