Ilmaiset pelit Sony PlayStation 4: lle ovat loistava tapa säästää viihdekuluissa, mutta valittavanasi on niin paljon, että voit helposti hukkua etkä tiedä mistä aloittaa. Loman lähestyessä nopeasti etsit halpoja lahjoja perheelle ja ystäville, tai ehkä haluat hemmotella itseäsi uudella pelialustalla. Riippumatta syystä etsiä ilmaisia ​​pelejä Sony PlayStation 4: lle, olen löytänyt muutaman helmen, jotka voit ladata suoraan konsolillesi.

Jos asut Isossa-Britanniassa, ei ole parempaa paikkaa ladata ilmaisia ​​pelejä Sony PlayStation 4: lle kuin PlayStation Store. Tämä interaktiivinen verkkokauppa sisältää satoja pelejä PS4: lle, aina budjettipeleistä tarkimpiin grafiikoihin. Kuukausitilausmaksua vastaan ​​voit aktivoida pääsyn tuhansille online-peleille, joita voi pelata PS4: lläsi. Jos sinulla on jo PS3 tai Xbox, voit myös käyttää uutta järjestelmääsi ilmaisten pelien lataamiseen Sony PlayStation 4: lle. Kun olet rekisteröitynyt, sinun ei enää tarvitse maksaa enää penniäkään jäsenyydestä.

Toinen vaihtoehto PSP-pelaajille Isossa-Britanniassa on jatkuvasti suosittu PlayStation Vita. Vaikka kädessä pidettävä pelikonsoli saattaa menettää jonkin verran suosiotaan seuraajalleen PS4, sillä on silti monia samoja ominaisuuksia. Samankaltaiseen hintaan kuin PSP on Dual Clutch PS Vita, jossa on etu- ja takakamera aivan kuten PS4. Jos haluat hieman kevyemmän pelin, PSP on silti loistava valinta.

Uutta Nintendo Wii U: ta varten on tarjolla monia erilaisia ​​pelivaihtoehtoja. Konsoli pystyy varustamaan sinut joko langallisilla tai langattomilla ohjaimilla jopa neljän eri urheilulajin pelaamiseen samanaikaisesti, ja sillä on upouusi pelikirjasto. saatavilla myös. Jos pidät metsästyksestä, voit ladata pelejä Nintendo Wii U: lle, joka sisältää nimikkeitä kuten The Chronicles of Riddick, Call of Duty ja The Legend of Zelda. Näiden ja muiden saatavilla olevien pelien avulla Wii U on täydellinen kaikille, jotka nauttivat videopelien pelaamisesta. Nämä ovat ilmaisia ​​pelejä, jotka voit ladata Nintendo Wii U: lle tänään!

Riippumatta siitä, minkä tyyppisiä pelaajia olet, voit olla varma, että sinulla on ilmaisia ​​pelejä, joita voit ladata Nintendo Wii U: lle. Pidätkö ammunnasta, roolipeleistä, kilpa-ajoista tai urheilusta, sinun on tehtävä jotain uudella konsolilla. Vaikka et ole perehtynyt peleihin, kuten Call of Duty tai Need for Speed, voit silti ladata ne ilmaiseksi Internetistä. Kun lataat ilmaisia ​​pelejä Nintendo Wii U: lle, voit säästää rahaa, jonka olisit muuten käyttänyt peliin. Tämä johtuu siitä, että peliyhtiöt saavat voittonsa näistä latauksista, joten saat ilmaisia ​​pelejä Wii U: lle ilmaiseksi.

Jos rakastat ilmaisia ​​pelejä, ei ole mitään syytä, miksi sinun ei pitäisi hyödyntää niitä, kun sinulla on mahdollisuus. Etsitpä sitten hyvää peliä, jota haluat pelata perheen tai ystävien kanssa, tai haluat vain ladata pienen pelin kokeillaksesi itse, Nintendo Wii U: lle on aina ladattavissa ilmainen ohjelmisto. Kaikki mitä tarvitset Sinun on tiedettävä luottokorttitietosi, jotta et vahingossa laita luottokorttisi numeroa väärään ruutuun. Kun olet rekisteröitynyt, voit ladata niin monta ilmaista peliä kuin haluat koko elämän ajan! Saaliita ei ole, joten tartu ilmaiseen ohjelmistoon ja aloita ilmaisten pelien lataaminen Nintendo Wii U: lle tänään!