Jos etsit ilmaisia ​​pelejä lapsille, et voi mennä pieleen. Lautapeleistä pulmiin ja korttipeleihin interaktiivisiin tietokonepeleihin – hauskaa on tarjolla ilmaiseksi. Ei tarvitse stressata tai käyttää liikaa rahaa, koska suurin osa näistä peleistä on ilmaisia, turvallisia ja lasten nauttimia! Tässä on vain muutama parhaista vaihtoehdoista, kun on kyse ilmaisista lapsille tarkoitetuista peleistä.

Yksi suosituimmista ilmaisista peleistä lapsille on nimeltään Tetris. Et ehkä ole pelannut tätä peliä lapsena, mutta se voi todella auttaa lapsia kehittämään käsi-silmäkoordinaatiota, ongelmanratkaisutaitoja ja jopa matemaattisia taitojaan! Tetrisin pelaamisen haastava osa on pudottaa lohkojen pino oikeaan aikaan. Tämä on hieno peli, jota voi pelata lastesi kanssa, varsinkin jos he nauttivat luovuudesta ja tekevät asioista monimutkaisia. Lapset rakastavat myös söpöä robottia, joka ilmestyy näytölle, kun pudotetut lohkot on tyhjennetty.

Toinen suosittu ilmaispeli lapsille on nimeltään Numerot lisäyksessä. Se on hienoa sekä muistin että laskutaidon kehittämiseen. Tämä on erinomainen valinta vanhemmille, jotka haluavat lastensa oppivan lisäämään! Riippumatta siitä, aloitatko tämän omilla lapsillasi vai rekisteröitkö lapsesi vanhempien tilille, pidät heidät varmasti mukana ja oppimassa.

Yksi innovatiivisimmista ja viihdyttävimmistä ilmaispeleistä lapsille on nimeltään iMuffs. Opit matematiikkaa hauskanpidon aikana. Tämän pelin hyvä asia on, että se tarjoaa maksullisia lisäominaisuuksia, kuten oppimisoppaan ja matematiikan harjoituksia. Sovelluksen sisäinen osto auttaa sinua korjaamaan mahdolliset virheet, mikä helpottaa jo opitun tarkistamista. Sovelluksen sisäinen osto auttaa myös käyttämään erityisiä ”leikkeitä”, jotka auttavat harjoittelemaan, ja joihin voi käydä kauppaa oikealla rahalla pelin sisäisessä kaupassa.

Jos lapsellesi pidetään ajatuksesta tulla robotiksi, Amazing Spiderman Math -peli voi olla juuri sitä mitä hän etsii. Tämä iPhone-sovellus pitää lapsesi varmasti viihdyttävinä, kun he yrittävät ratkaista ongelmia fysiikkamoottoria käyttäessään ja hallita monikosketusliittymän taidetta. He voivat kiertää ja zoomata sekä painikkeita tarkkuustason parantamiseksi. Tämä iPhone-sovellus on saatavilla ilmaiseksi iTunes-sovelluskaupasta.

Ilmaiset pelit lapsille ovat hieno tapa auttaa heitä oppimaan kriittisen ajattelun taitoja, kehittämään hienomotorista toimintaa ja opettamaan heille paikkasuhteista. Ei ole väliä minkä ikäiset lapsesi ovat, heidän on tärkeää ymmärtää, miten kaikki on yhteydessä toisiinsa ja koko syy-seurausjärjestelmä. Harjoittelemalla parhaita ilmaisia ​​pelejä lapsille iPhonessa voit opettaa heille, että kaikki asiat tulevat pareittain, jotta he voivat aina löytää ratkaisun, joka sopii heille. Kriittisen ajattelun taitojen avulla he voivat oppia mitä tahansa matematiikasta historiaan ja muualle.