Jos olet PS4-omistaja, tiedät kuinka saada kaksi ilmaista peliä. Sony PlayStation Store tarjoaa tällä hetkellä yli viisikymmentä nimikettä ladattavaksi. Koska niin laaja valikoima pelejä on saatavana niin alhaisin kustannuksin, ei ole ihme, että PS4 on nyt markkinoiden myydyin konsoli. Jos haluat saada tonnia uusia pelejä ja jopa viisikymmentä ilmaista peliä kuukaudessa, sinun on liityttävä PlayStation Networkiin. Tämä prosessi on helppo tehdä ja vaatii vain pienen maksun PlayStation Plus -jäsenyydestä.

Jos haluat oppia saamaan plus ilmaiseksi ilmaiseksi PS4: n avulla, ensimmäinen askel on pelisi valitseminen. Kun katsot PlayStation-myymälää, voit valita valtavan valikoiman ilmaisia ​​pelejä. Kun olet löytänyt suosikkipelisi, voit napsauttaa Lataa-painiketta. Sinua pyydetään antamaan luottokorttitietosi, jotta tapahtuma voi edetä. Tähän liittyy yleensä pieni maksu. Kuitenkin, jos haluat pelata yhtä tiettyä nimikettä, ei ehkä kannata maksaa kuukausimaksua.

Kun olet rekisteröitynyt, sinulle lähetetään koodi, joka laitetaan PlayStation 4 -järjestelmääsi. Syötä koodi PlayStation Storeen, valitse pelisi ja maksa niistä. Kun olet maksanut, sinut rekisteröidään automaattisesti omaan PlayStation Network -tiliisi. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä saadaksesi lisää pelejä ja jopa tehdä alennuksia, on kirjautua PlayStation Storeen päivittäin ja tarkistaa mahdolliset tarjoukset. Automaattinen uusiminen on myös saatavilla, jotta et menetä mitään säästöjä.

Varmistaaksesi, että sinulla on aina pääsy upeisiin uusiin peleihin ja alennuksiin, sinun on kirjauduttava PlayStation Network Beta -testiohjelmaan. Betavaiheen aikana voit ladata neljä peliä aloittaaksesi pelaamisen. Jos päätät säilyttää palvelun, voit säilyttää lataamasi pelit myynninedistämisjakson aikana, ja jos päätät peruuttaa jäsenyytesi, menetät neljä peliä. Sinulla on kuitenkin pääsy kaikkiin tuleviin peleihin, kunhan olet jäsen. Automaattinen uusiminen varmistaa, että sinulla on aina PlayStation 4, jolla voit pelata jatkuvasti.

Toinen tapa saada plus ilmaiseksi on tilata PlayStation Plus. PlayStation Plus on jäsenpalvelu, jonka avulla voit pelata erilaisia ​​pelejä. Sinulla on pääsy elokuviin, musiikkiin, televisioon ja kouralliseen peleihin ilman lisäkustannuksia. Tämä tekee siitä hyvän vastineen rahalle. PlayStation Plus -jäsenyydellä saat vielä kymmenen prosenttia alennusta videopeleistä, joten jos aiot ostaa pelin joka tapauksessa, se on hieno tapa säästää rahaa.

Niin kauan kuin sinulla on aktiivinen PlayStation Plus -jäsenyys, et koskaan menetä mitään alennuksia tai erikoistarjouksia. Kun peruutat jäsenyytesi, et kuitenkaan voi saada niin paljon PlayStation Plus -palvelusta. Jos etsit tapoja säästää rahaa ostaessasi pelejä PlayStation 4: lle, kokeile PlayStation Plus -sovelluksen automaattista uusimista. Automaattisella uusinnalla voit pelata pelejä vielä kahden vuoden ajan. Sinun tarvitsee vain löytää PlayStation Plus -palvelun online-palveluntarjoaja ja varmista, että peruutat tilauksen ennen tilauksen päättymistä.