Tätä uusien ”hybridipelijärjestelmien” katsausta varten minun on annettava Hyper Gaming Systemsille, että he ovat tällä kertaa tehneet hienoa työtä. Hyper Gaming Systemsin uudet ”hybridi” -pelikonsolit on rakennettu korkealaatuisilla komponenteilla, joiden avulla saat kaiken irti pelistä. Ne ovat erittäin tyylikkäitä ja hyvin koottuja, mikä on myös mukava muutos aikaisempiin suuriin konsoleihin. Hyper Gaming Systemsin uudessa ”hybridipelijärjestelmässä” on tosiasiassa neljä erilaista pelaajaa yhdessä yksikössä.

Uudessa ”hyper gamer” -järjestelmässä on kaksi erillistä konsolia, joiden avulla voit pelata jopa neljää erilaista peliä kerralla. Ensimmäisen konsolin mukana tulee itse konsoli, teräväpiirtotelevisio, Dreamgear X10 -surround-kaiutin ja kaksi langatonta ohjainta. Toisen konsolin mukana tulee konsoli, teräväpiirtotelevisio, Dreamgear X10 -surround-kaiutin ja kaksi langatonta ohjainta. Tämän konsolin avulla voi pelata jopa neljä ihmistä kerralla, mikä antaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet. Jos et ole koskaan aiemmin pystynyt yhdistämään kahta langatonta ohjainta yhteen, kokeile Dreamgear X10 -surround-kaiuttimia. Nämä kaiuttimet räjäyttävät sinut kokonaan, varsinkin kun olet jotain kovaa kuin veturi.

Tämän pelin äänenlaatu on vertaansa vailla, mikä on ehdottomasti askel eteenpäin vanhoista peleistä, joissa kaikki oli kamala ja erittäin ääntä. Vaikka saat valtavan tilaäänikaiuttimen ja erittäin tehokkaan upouuden konsolin, Hyper Gaming -järjestelmä ei silti ole halpa. Pelikonsolin vähittäismyyntihinta on noin neljäsataa kuusikymmentä Yhdysvaltain dollaria. Paketti sisältää kolme tarvittavaa lisävarustetta, jotka maksavat vielä 60 dollaria. Sitä ei voida kiertää, jos aiot maksaa niin paljon hyperpelijärjestelmästä, sinun on maksettava tuo raha kokonaisuudessaan takaisin pelaamalla sydämesi tyydyttävällä tavalla.

Yksi asia, jota rakastan uudessa pelissä, on se, että se on taaksepäin yhteensopiva kaikkien vanhojen Nintendo-järjestelmieni kanssa. Vanha ohjain toimii täydellisesti uuden kanssa. Upean äänen lisäksi uudet hallintalaitteet antavat pelille paljon realistisemman tunnelman. Hallintalaitteet eivät ole reagoivia, mutta ne tekevät kehittäjien tarkoituksen. Ainoa asia, joka voi helpottaa hahmojeni hallintaa tässä pelissä, on, jos käyttöliittymää olisi vähän enemmän, kuten jos heillä olisi kätevä opas, kuten alkuperäinen Wii.

Tämän pelin ohjaimet ovat paljon realistisempia kuin Gamecuben painikkeet, joten en voi oikeastaan ​​syyttää sitä tältä osin. Siellä on vähän viivettä, kun se laskee korkeammalle tasolle, mutta se ei riitä häiritsemään minua. On kuitenkin erittäin helppo sanoa, kun teet jotain oikein, koska pisteet ovat korkeammat. Pelien osalta tämä on kunnollinen vaihtoehto, mutta ei sellainen, joka pitää kynttilän hyperpelaajille 2.0.

Hyper gamers 2.0 -sovelluksen on kehittänyt nyt konkurssiin joutunut Psikage-yritys, eikä näytä siltä, ​​että kustantaja yrittäisi kovasti parantaa peliä. Grafiikka on hieman parempi kuin hyperpelaajien 1.0, mutta se ei silti ole läheskään mitä ensimmäisellä pelillä oli. Jos etsit mukavaa peliä, tämä on hyvä vaihtoehto. Sillä ei ole aivan yhtä vaikeustasoa kuin hyperpelaajilla 1.0, mutta se on ehdottomasti hauska peli. En ole varma, kuinka pitkälle yritys vie sen, mutta sinun pitäisi kokeilla sitä, jos satut pitämään Psikagen tuottamista peleistä. Sivuston arvostelut ovat kaikki positiivisia, ja kaiken kaikkiaan tämä on kunnollinen konsolin kannettava spelkonsol b rbar -katsaus, joka antaa sinulle pelin alhaisen tason.