Haluatko tietää kuinka ostaa Guts ilman tiliä? Se on helpompaa kuin luulet. On sivustoja, jotka tarjoavat tätä palvelua, ja sinun tarvitsee vain antaa heille sähköpostiosoitteesi ja vähän henkilökohtaisia ​​tietoja itsestäsi. Sitten he rakentavat sinulle lompakon, johon voit tallentaa kaikki rahasi ja luottokorttisi turvallisesti.

Monet ihmiset eivät pidä ajatuksesta, että rahansa tallennetaan tietokoneeseen. He ovat huolissaan siitä, että joku tuntemastaan ​​henkilöstä saa tietonsa ja käyttää sitä ottaakseen rahaa tileilleen. Huoli on täysin perusteeton. On miljoonia ihmisiä, jotka tekevät ostoksia verkossa päivittäin eivätkä anna tätä ajatusta toissijaisesti.

Jos haluat oppia ostamaan Gutsia ilman tiliä, muista, ettet koskaan aseta rahaa sekki- tai säästötileillesi. Näitä pidetään ”korkean riskin” tileinä, ja siellä on monia vilpillisiä ihmisiä, jotka etsivät tapaa varastaa henkilöllisyytesi. Jos päätät avata jonkin näistä tileistä, sinun on oltava varovainen. Käytä sitä vain tärkeisiin asioihin elämässä, kuten lainojen tai luottokorttivelan takaisinmaksuun. Jos käytät tiliäsi vain satunnaisesti, on todennäköisempää, että pystyt suojaamaan sitä vilpilliseltä käytöltä.

Kun olet luonut tilin, sinun kannattaa aloittaa rahan tallettaminen siihen säännöllisesti. Paras tapa tehdä tämä on käyttää automaattisia siirtopalveluja verkkosivustoilla, kuten PayPal. Tämän tyyppisen palvelun avulla sinun tarvitsee vain syöttää talletettava summa ja se siirretään automaattisesti pankkitilillesi. Voit käyttää myös pankkisiirtoja. Varmista, että tarkistat pankeiltasi niiden suoria rahatalletuksia koskevat käytännöt. Jos teet tämän, et törmää ongelmiin.

Kun olet tallettanut rahasi, saatat haluta katsoa laskujasi. Katso, onko maksamattomia maksuja, joita et halua jatkaa. Kuukauden lopussa voit määrittää, mitkä kulut voit leikata budjetistasi. Tämä auttaa sinua poistamaan tuhlaavat kulut.

Ei ole mitään keinoa kiertää joutumatta maksamaan sähköstä, vedestä ja kaasusta. Jos kuitenkin käytät sähköä ja vettä kotona menemisen sijaan, voit poistaa sähkön ja kaasun tarpeen. Tästä syystä monet ihmiset päättävät poistaa kaasun tarpeen vaihtoehtoisen lähteen, kuten aurinko- tai tuulivoiman, avulla. Toteuttamalla joitain näistä toimenpiteistä voit saada kuukausittain rahat, joita voidaan käyttää muilla tavoin. Voit myös alkaa säästää rahaa joka kuukausi vähentämällä tarpeettomiin laskuihin käyttämääsi rahamäärää. Kaikki nämä ponnistelut yhdessä voivat lisätä enemmän rahaa taskuusi, mikä mahdollistaa tilin tarpeen poistamisen.