Mene mille tahansa autohuutokauppasivustolle ja näet lukuisia ostajia, jotka kilpailevat saadakseen halvimmat autot. Suosittu strategia on ostaa auto, jolla on erittäin matala sijoitus huutokauppaluettelossa, ja kääntyä sitten ympäriinsä ja myydä se korkealla hinnalla huutokauppasivustolla. Tämä on riskialtis strategia, joka voi tuottaa suuria voittoja kokemattomille myyjille. Jotta voisit hyötyä tästä taktiikasta, on tärkeää tietää, mikä tekee autosta listan ykkönen. Tämän selvittämiseksi meidän on ensin palattava takaisin huutokauppojen toimintaan. Jos olet ostaja, tavoitteesi on löytää luokkasi halvin auto.

Mitä alhaisempi autosi sijoitus on, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada se edulliseen hintaan. Yksi tapa saada selville auton räätälöintiarvo on mennä Open Wheel -foorumiin ja etsiä luokkasi nykyinen eniten myyty. Voit myös tehdä tämän mille tahansa mallivuodelle tai -merkille. Kun olet löytänyt myyjän, jolla on arvokas ajoneuvo, sinun on tarkistettava hänen historiaansa varmistaaksesi, että sitä on myyty aiemmin. Jos on, voit olettaa, että myyjällä on hyvä maine, ja voit jatkaa tutkimusta.

Nyt kun sinulla on hyvä käsitys siitä, mikä tekee ajoneuvon listasta ykkönen, sinun tulisi tutustua erilaisiin tapoihin saada käsiinsä tämä harvinainen esine. Voit käydä GTA-foorumeilla etsimään käyttäjiä, jotka ovat valmiita myymään autojaan edulliseen hintaan. Kokeile hakua martinista, koska se näyttää olevan myydyin ajoneuvo huutokaupoissa. Toisaalta voit myös selata GTA 5 -verkkokauppaa, jotta löydät karabiinikiväärin, joka auttaa sinua ansaitsemaan voittoa.

Autot ja aseet ovat joitain helpoimpia muokata Grand Theft Auto Onlinessa. Se on myös yksi vähiten monimutkaisista pelattavista peleistä, joten pelaajat voivat valita, haluavatko he oppia lisää ajamisesta vai kokeilla uutta temppua. Ajoneuvoihin voidaan tehdä useita erityyppisiä modifikaatioita, kuten korisarjat ja pakoputket. Kaikkien näiden menetelmien oppiminen vie kuitenkin paljon aikaa ja viettää paljon rahaa niiden ostamiseen, joten paras tapa oppia muokkaamisesta on etsiä opetusohjelma, joka näyttää kuinka avata ajoneuvo tai muokata auto.

Opetusohjelma opettaa sinulle kaikenlaisten ajoneuvojen lukituksen avaamisen sekä tarvittavien toimenpiteiden suorittamisen auton tai kuorma-auton täydelliseen muokkaamiseen. Esimerkiksi, jos haluat nostaa ajoneuvosi arvoa käyttämällä aseen räätälöintiä, sinun on ensin löydettävä oikea ase ja käytettävä sitä ajoneuvossa. Kun olet onnistunut, keskustele kauppiaan kanssa lähimmän huoltoaseman autotallissa ja pyydä palvelusta. Elinkeinonharjoittaja antaa sinulle koodin, joka on syötettävä, jotta tuotteen räätälöinti on mahdollista.

Pelin esineiden, kuten ajoneuvon tai aseen, avaaminen voi viedä huomattavan paljon aikaa, mutta kun otetaan huomioon rahasumma, jonka sinun tarvitsee kuluttaa asiaan, se on pieni hinta siitä, että pystyt täysin mukauttamaan ajoneuvosi tai kuorma-autosi. Voit käyttää muutoksia samalla tavalla, joten prosessia yksinkertaistetaan. Online-opetusohjelmien avulla voit oppia nousemaan nopeammin, mikä tarkoittaa, että voit viimeistellä pelin lyhyemmässä ajassa. Jos haluat nousta joukkoon nopeasti, sinun kannattaa harkita opetusohjelmaa, joka auttaa sinua nousemaan ylöspäin nopeimmin mahdollista aikaa.