Google on juuri ilmoittanut uudesta ominaisuudesta Google+ -yhteisölleen. Tätä uutta ominaisuutta kutsutaan nimellä Google Hide Games. Tämän uuden ominaisuuden avulla voit piilottaa tietyt pelit pelaamisesta profiilissasi, jos niin haluat. Jotta voit ottaa tämän uuden ominaisuuden käyttöön, sinun on luotava peli ja mentävä sitten asetusalueelle ja sallittava Piilota pelit.

Kun otat tämän uuden ominaisuuden käyttöön, Google ei lataa tallennettuja pelejäsi. Sen sijaan se lataa vain luomasi piilotetut. Piilottaaksesi pelin, napsauta sitä joko haalistuu tai se katoaa. Voit piilottaa myös monenlaisia ​​asioita. Joten, jos haluat, että kissasi nimi ei tule näkyviin, kun joku etsii kissoja, tai et halua syntymäpäiväjuhlakutsujen näkyvän, kun etsit syntymäpäivääsi, voit ottaa tämäntyyppiset ominaisuudet käyttöön.

Tämän uuden ominaisuuden haittapuoli on, että se tarkoittaa, että saatat menettää joitain ystäviä, jotka olet saattanut perustaa sosiaalisiin verkostoihisi. Se on kuitenkin todennäköisesti pieni menetys verrattuna siihen, mitä menetät, jos et löydä pelejä. Ominaisuus on käytettävissä kaikissa Google+ -versioissa. Siksi sen ei pitäisi näkyä ”Mitä teet Google+ -palvelussa?” -näyttö, jos sinulla on tili Google-pääsivustolla.

Suurin etu tämän ominaisuuden käytöstä on, että saat hallita kuinka paljon yksityisyyttä haluat antaa muille verkon käyttäjille. Kun olet sellaisessa verkossa kuin Google+, voit keskustella muiden kanssa, mutta sinulla on aina mahdollisuus estää joku. Joten, jos haluat kutsua jonkun pelaamaan peliä etkä halua heidän tietävän kuka se on, lähetä heille yksinkertaisesti kutsu. Voit myös estää jonkun sähköpostiosoitteen perusteella. Tämä voi olla hyvä tapa pitää tietyt liikekontaktit poissa näkyvistäsi.

Ainoa todellinen haittapuoli uudelle Google Hangouts -ominaisuudelle on aika, jonka saat kaiken selville. On tärkeää varmistaa, että Hangouts-asetukset ovat oikein, jotta voit käyttää tätä ominaisuutta. Monet ihmiset turhautuvat, koska he eivät ymmärrä, miten tämä ominaisuus voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä. Onneksi on videoita, jotka opastavat sinut läpi prosessin. Vaikka tämä saattaa viedä jonkin verran tottua, se säästää myös aikaa pitkällä aikavälillä. Vaikka sinun pitäisi asettaa tämä ominaisuus päälle ja pois päivittäin, käytät sitä todennäköisesti vain kerran tai kahdesti ennen kuin totut siihen.

Google Hangouts on ollut tervetullut lisä sosiaalisen verkostoitumisen kohtauksiin. Kaikenikäiset ihmiset etsivät tapoja kommunikoida muiden kanssa ja pelata pelejä. Jos olet kyllästynyt olemaan yksin ja haluat pääsyn erilaisiin peleihin, tämän uuden ominaisuuden pitäisi kiinnostaa sinua. Huomaa myös, että se vaatii tilin luomisen. Voit kuitenkin saada sellaisen nopeasti, jos päätät pelata piilopaikkaa ystävien kanssa.