Monet tietokoneen käyttäjät tuntevat Google Draw- ja Google Sketch -piirustukset. Tämän hauskan verkkotoiminnan avulla lapset voivat ilmaista luovuuttaan samalla, kun he pitävät hauskaa. Vaikka peli on yksinkertainen, se tarjoaa silti koulutusmahdollisuuden myös vanhemmille lapsille. Tämän verkkotoiminnan avulla he voivat työskennellä piirtämisosaamisen sekä hienomotorisen ohjauksen parissa, ja tämä on hieno taito olla käsillä työskentelemään virallisemmassa ympäristössä, kuten koulussa. Voit pelata tätä online-peliä ilmaiseksi, kunhan tietokoneellesi on asennettuna Internet-yhteys ja Adobe Flash Player.

Aluksi lapsesi on valittava esine, jonka hän haluaisi piirtää. Seuraavaksi he napsauttavat Piirrä-painiketta työkalurivin oikeassa yläkulmassa. Tämä painike tuo esiin ponnahdusikkunan, jossa on useita työkaluja ja vaihtoehtoja. Lapsellasi on paljon joustavuutta työkalujen hallinnassa, ja tulokset voivat olla uskomattomia!

Yksi ensimmäisistä näytettävistä vaihtoehdoista on tausta. Voit valita tuhansista eri teemoista, jotka auttavat lastasi luomaan erinomaisen taustan. Lisäksi voit valita myös taustan värin ja viivojen paksuuden. Lapsesi voi valita parhaan teeman lapsesi kiinnostuksen kohteista riippuen.

Toinen käytettävissä oleva vaihtoehto on harjatyökalu. Tämän työkalun avulla lapsesi voi luonnostella yksityiskohtaisia ​​kasvoja, eläimiä, kukkia, autoja ja muuta. Sujuvan toiminnon avulla voit helposti luoda monimutkaisen ilmeen, joka näyttää upealta, kun se piirretään paperille. Harjaominaisuus antaa heille mahdollisuuden oppia ja kokea piirustuksen käyttöä uusilla tavoilla.

Lopuksi anna lapsesi kokea oppimista piirtämällä! Tätä varten heidän on löydettävä kynä tai lyijykynä ja varmistettava, että se on oikea koko, jolla he voivat piirtää. Kun he ovat löytäneet oikean kohteen, he voivat aloittaa piirtämällä perusmuotoja. Kun ne on viimeistelty perusmuodoilla, he voivat alkaa lisätä värejä piirustukseen. Se auttaa heitä oppimaan lisäämään varjostusta ja muita upeita ominaisuuksia luomaansa kuvaan.

Tämä on hieno tapa auttaa lasta ymmärtämään piirustuksen perusteita ja käyttämään niitä. Lisäksi heille on hauska tapa saada jotain valmiiksi. Jos olet etsinyt tapaa rohkaista lastasi kokeilemaan piirtämistä, sinun kannattaa ehdottomasti harkita Google Doodler -pelin pelaamista. Se rohkaisee varmasti luovuutta ja on hauskaa kaikille mukana oleville.