Tämä artikkeli kertoo henkilökohtaisesta valinnastani parhaiden Googlen piilotettujen pelien valitsemisessa. Olen varma, että siellä on monia muita piilotettujen esineiden pelien ystäviä, joilla on luettelo suosikkipeleistään tai ainakin yleisesti mieluummin pelit, joista he pitävät eniten. Oma luetteloni ei ehkä ole yhtä laaja kuin sinun, mutta minulla on muutama henkilökohtainen suosikki. He ovat:

Ensimmäinen ja toinen Google Hidden Game -listallani on loputon juoksija nimeltä Google Earth. Peli on saatavilla ilmaiseksi, ja sen voi ladata suoraan tietokoneellesi. Kolmas listallani Google Earth II. Nautin loputtomasta juoksijasta niin paljon, että ladasin vielä kaksi näistä peleistä, Google Earth III ja Google Earth IV.

Neljäs listallani suosituimmista Googlen piilotetuista peleistä on sanahaku. Luulen, että useimmat ihmiset nauttivat tästä pelistä, koska se on online-sanakirja, johon kirjoitat sanoja, ja siinä on määritelmiä, synonyymejä ja muita sanoja, jotka voivat auttaa sinua sanastossasi. Voit esimerkiksi kirjoittaa ”nopea” ja se keksi kaikki sen synonyymit.

Viides luettelossani on sanahaku jälleen, tällä kertaa lentosimulaattoripelissä nimeltä Google Flight. Jälleen luulen, että monet ihmiset pitävät tätä hauskana, ja jälleen ladasin tämän pelin ilmaiseksi, ja jälleen sen mukana tulee hyödyllinen online-sanakirja. Kuudes listallani Google Hidden Golf, pieni muunnelma samasta teemasta kuin ensimmäinen pelilinkki. Pelissä on reikä näytöllä, ja sinun täytyy lyödä sitä hiirellä tai näppäimistöllä ja nuolinäppäimillä. Siinä on myös golfpallolaskuri, jos lyöt palloa, laskuri päivittyy ja näyttää kuinka monta reikää olet lyönyt.

Ja lopuksi seitsemännestä Googlen piilotetusta pelistä minun on annettava sinulle henkilökohtainen suosikkini, peli, jonka latasin Android Marketista nimeltä Doodle Archive. Tämä on piilotettu esinepeli, jossa sinun täytyy käydä läpi sokkelo ja ratkaista pulmia löytääksesi kaikki museon sisällä olevat esineet, jotka koostuvat vahajulkisivuista ja lasikaapeista. Käyttöliittymä on hyvin yksinkertainen ja sujuva, aivan kuten Google Play -sovellus, ja voit ostaa tämän Android Marketista 2 dollaria. Tämä on täydellinen pelaamiseen katsellessasi videoita tai vain rentoutuen kotona.

Kaiken kaikkiaan nämä ovat joitain henkilökohtaisia ​​suosikkini Google-sovelluksia. Jos teet mitään online-tutkimusta, huomaat todennäköisesti, että sinua odottaa paljon muita sovelluksia. Yksi asia, joka sinun tulisi tietää ennen minkään näistä kokeilemista, on, että sinun tulee aina olla varovainen siitä, mitä sinulle annetaan tietovisana. Joskus nämä trivia-pelit voivat johtaa vakoiluohjelmien ja virusten asentamiseen tietokoneellesi. Joten, jos haluat alkaa pelata joitain näistä hienoista Google-sovelluksista, varmista, että asennat uusimman Android-version varmistaaksesi, että kaikki on kunnossa.