Löydät lukemattomia ilmaisia ​​Google Logo Drawing -pelejä Internetistä. Nopea haku nostaisi paljon tuloksia, joissa voit valita loputtoman luettelon peleistä, jotka kaikki lupaavat tehdä sinusta ammattitaiteilijan hetkessä. Vaikka jotkut näistä verkkosivustoista saattavat väittää olevansa ilmaisia ​​pelaamista, saalis piilee siinä, että sinun on rekisteröidyttävä heidän verkkosivustolleen ennen kuin voit todella alkaa pelata pelejä. Kun olet rekisteröitynyt, sinun olisi helppo ottaa pikakuva haluamastasi logosta ja käyttää sitä verkkosivusi taustana.

Kun olet vihdoin päättänyt, minkä verkkosivuston haluat ladata, seuraava askel on valita tyyli tai teema, jota haluat käyttää logollesi. Monet ihmiset haluavat modernin ilmeen, joten he valitsevat Google-logopiirroksen, joka on muotoiltu sydämeksi ja jonka keskellä on kultainen huutomerkki. Tämä on yksi yksinkertaisimmista tyyleistä, joita kohtaat, ja se on hyvä lähtökohta niille, jotka ovat uusia logojen suunnittelussa. Ainoa haaste tässä olisi saada oikea väriyhdistelmä, koska sydämen väri muuttuu dramaattisesti, kun se valaistaan. Voit myös päättää käyttää logoa, joka on kirkkaassa sävyssä, kuten punainen.

Voit valita useita muita tyylejä. Jotkut niistä sisältävät tyylitetyn version Google-logosta yhdistettynä hymiöihin, sydämeen tai jopa brändin logoon. On parasta, jos yrität kokeilla näitä erilaisia ​​vaihtoehtoja ennen kuin asettuit yhteen. On sanomattakin selvää, että jos pidät siitä, mitä näet, niin voit mennä eteenpäin ja käyttää sitä. Tämä vaihtoehto voi kuitenkin osoittautua tylsäksi ja aikaa vieväksi, ja sinun on käytettävä paljon aikaa ja vaivaa varmistaaksesi, että saat sen oikein.

Yksi suosituimmista logoista on se, jossa on kolme vaakapalkkia nappulamuodossa. Tämä tunnetaan joillakin nimellä Google-logo ja sitä ovat käyttäneet monet eri yritykset. Tämän mallin väri on valkoinen, ja se on ollut monien yritysten suosima valinta. Tämä antaisi sinulle käsityksen siitä, kuinka monipuoliset vaihtoehdot ovat. Varmista vain, että et kopioi tarkkaa tyyliä, koska tekijänoikeuslait kieltävät logojen kopioinnin.

Voit valita monista muunnelmista. Voit esimerkiksi antaa logosi tehdä harmaana tavallisen mustavalkoisen sijaan. Voit myös saada logosi valmiiksi useilla kirjasimilla mieltymystesi mukaan. Esimerkiksi, jos haluat jotain, joka edustaa yritystäsi hyvin, voit valita jotain Helvetican kaltaista ja tämä auttaa sinua välittämään viestisi paremmin asiakkaillesi.

Olisi ihanteellista, jos palkkaat ammattimaisen suunnittelijan laatimaan logosi. Tämä johtuu siitä, että vain he tietäisivät, mikä tarkalleen merkitsisi hyvää logoa yrityksellesi ja mikä ei. Jos sinulla on kuitenkin rajoitettu budjetti, voit luoda oman Google-logosi tyhjästä. Tämä on ylivoimaisesti helpoin tapa luoda houkutteleva logo yrityksellesi. Sinun tarvitsee vain löytää helppokäyttöinen ohjelmisto ja sinut asetetaan.