Suosituin Google-peli on epäilemättä Doodle FarmVille. Tämä yksinkertainen mutta koukuttava peli on yksi parhaista peleistä, joita voit pelata Googlessa. Ohjeet / hallintalaitteet: Napauta oransseja tynnyreitä, joilla on tietty numeroarvo yhdestä kymmeneen, yksi pienempi tai jopa yhtä suuri kuin tynnyrin ala-arvo. Leikkaa hedelmäpelit verkossa: Kuinka pelata Googlen erittäin koukuttavaa hedelmää taloon -peliä. Leikkaa hedelmiä ansaitaksesi kolikoita.

Project Cars 2: Kilpaile upeiden radojen yli aivan uudella futuristisella kilpa-autolla. Ohjaimet / ohjeet: Hiiren vasen painike vie sinut raidan alkuasentoon, hiiren oikea painike siirtää sinut loppuasentoon. Pelaajat voivat vaihtaa toiseen autoon painamalla vaihtonäppäintä samanaikaisesti. X-näppäintä voidaan käyttää lähentämiseen ja loitontamiseen, kun välilyönti pitää pelaajat liikkumassa eteenpäin tai taaksepäin. Voittaakseen pelaajan on poistettava kaikki kilpailuradan pisteet.

Ruoanlaittopelit verkossa: Tunne jännitys tekemällä omia mestariteoksia lastesi kanssa. Kaikenikäiset lapset voivat nauttia tästä jännittävästä lastenpelistä. Ohjeet / Hallintalaitteet: Napsauta keittiön työtasoa saadaksesi kypsennysvalikon, joka koostuu useista annoksista. Valitse monista ainesosista ruokien valmistamiseen, jotka hiirellä on astian kuvan päällä.

Candy Mine Diamonds -yrityspeli: Tähän haastavaan lasten peliin kuuluu etsiviä, jotka etsivät harvinaisia ​​timantteja ympäri maailmaa. Pelaajien on tarjottava palvelunsa helmien keräämiseksi. Pelaajat voivat vaihtaa palvelunsa käteiseen ostamaan ja myymään harvinaisia ​​jalokiviä. Mitä kauemmin pelaajat odottavat, sitä harvemmin he saavat helmiä. Jos sinusta tulee tietyn harvinaisen helmen ensimmäinen omistaja, saat kultaisen lipun. Tämän lisäksi edistyneempi taso antaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita suurempia määriä käteistä.

Skill Stop Poker: Yksi helpoimmista ja nautinnollisimmista online-korttipeleistä. Tämä pokeripeli on yksinkertainen flash-peli. Pelaajat voivat valita pöydän, johon he haluavat lyödä vetoa, ja peli tekee loput heidän puolestaan. Kun tulee vedonlyönnin aika, se tulostaa tulokset heti, joten sinun ei tarvitse arvailla pelin aikana.

Näiden lisäksi on olemassa muita sovelluksia, kuten fantasiapelejä, palapelejä, värityskuvia ja niin edelleen. On aina tärkeää seurata Googlen uusimpia lisäyksiä varmistaaksesi, että saat parhaan kokemuksen pelatessasi verkossa. Hyvää pelaamista!