Lapsille on monia erilaisia ​​Google 123 -peliideoita, ja he voivat opettaa heille arvokkaita matematiikan oppitunteja. Nämä pelit antavat lasten työskennellä matemaattisten ongelmien parissa hauskanpidon aikana. Nämä online-pelit ovat osa Google Free Games -nimistä Internet-ohjelmaa. Tämän ohjelman avulla lapset voivat tutkia erilaisia ​​aiheita ruoanlaittosta kulttuuriin. Aihe perustuu tieteeseen, maantieteeseen, historiaan, terveyteen ja tietotekniikkaan.

Monet lapsille tarkoitetuista peleistä on suunniteltu auttamaan heitä ymmärtämään matematiikkaa ja heidän perustaitojaan. Esimerkiksi on sanahaku-palapelejä, joita lapset voivat pelata parantaakseen oikeinkirjoitustaitojaan. Lisäksi on olemassa matemaattisia pelejä, kuten pelinäytös, joka arvaa maan kehän, tai peliohjelma Simon vs. Murphy. Lapsi voi myös pelata yksinkertaista peliä, jossa verrataan tapaa, jolla eri eläimet liikkuvat pöydällä, kuten virtuaalinen lemmikki ja hiiri.

Tähän ohjelmaan sisältyy useita koulutuspelejä, jotka tarjoavat lapsille hauskan tavan oppia uusia asioita. Monilla peleillä on vaikeustaso, jota voidaan säätää, mikä sopii erinomaisesti ongelmanratkaisutaitojen kehittämiseen. Nuoremmille lapsille näitä verkko-oppimispelejä voidaan käyttää opetusapuna luokassa, kun opettajat valmistelevat oppitunteja. Tämä antaa lapsille mahdollisuuden oppia materiaalia omassa tahdissaan, eikä heidän tarvitse odottaa, että oppitunti on suoritettu luokassa.

Google on sisällyttänyt pelit myös Google Science -opetussuunnitelmaansa. Näiden pelien avulla lapset voivat luoda omia kokeitaan, joita he voivat jakaa muiden oppilaiden kanssa koulun sosiaalisessa verkostossa. Tämä on hieno tapa lapsille oppia hauskanpidon aikana. Jotkut tiedepelit sisältävät molekyylibiologisia pelejä, joiden avulla pelaajat voivat valmistaa astian mistä tahansa aineesta. Näihin kuuluu työskentely DNA: n, solujen ja rasvojen kanssa. Muita tieteen aiheita ovat aurinkokunta, maailmankaikkeus ja vikoja.

Lapset nauttivat kuukausittain useiden erilaisten online-korttipelien pelaamisesta. Näihin kuuluvat matematiikka ja lukutestit, jotka opettavat opiskelijoille molempien aiheiden perusteet. He voivat työskennellä myös yhteiskuntatieteiden, maantieteen, luonnontieteiden ja englannin parissa. Tammikuussa Google Math -peli tutustuttaa opiskelijat algebran peruskäsitteisiin online-flash-korttien avulla. Opiskelijat voivat käyttää tätä peliä Internetin, tulostimen tai pöytätietokoneen kautta.

Jokainen näistä peleistä tarjoaa lapsille mahdollisuuden nauttia oppimisesta ja pitää hauskaa samanaikaisesti. Google on myös sisällyttänyt satoja hauskoja aktiviteetteja ja lisäominaisuuksia Android- ja I Pad -tuotteidensa käyttäjille. Tämä sisältää pelejä ja palapelejä, jotka auttavat lapsia kehittämään ongelmanratkaisutaitoja hauskanpidon aikana. Sisällyttämällä hauskaa oppimiseen oppilaiden on paljon helpompaa säilyttää opittu tieto.