Ilmainen kiertuepeli on Famobi Games CDN. Se antaa sinulle mahdollisuuden testata pelejä ennen niiden ostamista. Voit tehdä tämän pelaamalla pelin kokeiluversiota verkossa tietokoneellasi. Jos pidät näkemästäsi, voit ostaa täydellisen version pelattavaksi ilmaiseksi.

Famobi Games CDN on yksi uusimmista peleistä selainpelimarkkinoilla. Se tarjoaa saman hauskuuden kuin tyypillisessä urheilupelissä, mutta kätevän kehitysprosessin kautta. Yritys on yhdessä johtavien pelikehittäjien kanssa tuonut sinulle realistisimman fysiikan ja graafisen suunnittelun. Kun pelaaja törmää vastustajaan, hänen on otettava huomioon tuulen vaikutukset ja muut juoksunopeuteen vaikuttavat tekijät. Tämä auttaa luomaan tunteen todellisesta juoksemisesta maassa.

Pelataksesi näitä pelejä sinun on rekisteröidyttävä pelaamaan verkossa. Rekisteröityminen on ilmaista, mutta kun olet rekisteröitynyt, voit nauttia kaikista käytettävissä olevista peleistä niin kauan kuin sinulla on tietokone mukanasi. On erittäin helppoa löytää haluamasi peli ja pelata sitä välittömästi. Kun olet vihdoin löytänyt oikean pelattavan pelin, voit pelata sitä heti.

Monet CDN: llä saatavista peleistä voidaan toistaa selaimellasi. Siellä tulet sisään. Pelataksesi pelejä sinua pyydetään kirjautumaan CDN: ään. Kun olet tehnyt niin, voit nauttia pelistä maksutta! Aloittaminen on todella helppoa. Tarjottujen monien eri otsikoiden ansiosta sinulla ei pitäisi olla ongelmaa löytää jotain, josta nautit.

Famobi Games CDN on erittäin helppo navigoida. Sinun tarvitsee vain napsauttaa työkalupalkin ”pelit” -kuvaketta. Sieltä löydät sen, mitä etsit pelin suhteen. Kun löydät sen, voit toistaa sen heti. Voit lisätä peliin kirjanmerkin pelattavaksi uudelleen tai jopa palata peliin myöhemmin.

CDN: n tekee suureksi se, että tiedostot on optimoitu mahdollisimman nopeaan siirtonopeuteen. Näin sinun ei tarvitse koskaan odottaa pelin latautumista uudelleen. Siksi tämän tyyppinen pelaaminen on edullisempaa kuin muut. Pelin lataamista tai lataamista ei enää tarvitse odottaa. Kun löydät haluamasi pelin, voit heti aloittaa sen pelaamisen. Se on niin helppoa.