Oletko koskaan katsellut hedelmämyymälää ja miettinyt itsellesi ”Mies, tämä hedelmäkauppa on hieno!” Jos näin on, aiot löytää ilmaisen pysäköinnin ilot. Tämä pieni peli voi olla hauskaa, jos sitä pelataan oikein.

Ensin sinun on ostettava hedelmä. Sitten, kun asiakas tulee hedelmämyymälään ja tarkastelee hedelmävalintaa, hänen on päätettävä, mitä hedelmiä he haluavat ostaa. Asiakas valitsee hedelmän ja laittaa sormensa koneen tiettyyn painikkeeseen. Kun asiakas jättää hedelmämyymälän ja haluaa uuden kortin, hänen on koskettava samaa painiketta uudelleen, jotta hedelmän valinta jatkuu.

Kun asiakas on valinnut hedelmän ja haluaa käyttää rahaa hedelmään, kone antaa heille muutoksen. He voivat valita muutamasta erityyppisestä muutoksesta. Kun asiakas on viettänyt muutoksen hedelmäkoneeseen, hän voi lunastaa palkintonsa. Se voi olla kortti heidän taskustaan, tai ehkä se on lahjakortti lähikaupalle. Joko niin, hedelmäkone maksaa sinulle!

Tämä ei kuitenkaan ole tavallinen hedelmäkoneesi, koska siinä on käänne. Kun pelaat ilmaista pysäköintiä, et todellakaan osta mitään. Sen sijaan valitset, mikä kone on pisteen arvoinen. Mitä useammin valitset koneen, jolla on halvempi hinta, sitä korkeammat voittosi ovat. Sinulla on myös mahdollisuus maksaa pelataksesi niin monta konetta kuin haluat.

On olemassa kahden tyyppisiä koneita, jotka tarjoavat ilmaisen pysäköinnin, ja nämä ovat naarmuuntuneita ja Play (SP) -koneita. Jokainen tarjoaa erilaisen määrän ilmaisia ​​pelikrediittejä. Aloitat yhdellä raaputuskortilla ja voit raaputtaa vain kyseisen koneen. Kun olet kerännyt tarpeeksi pisteitä raaputtamalla kyseistä konetta, ostat yksinkertaisesti toisen raaputusarpan ja valitset uuden koneen, jolla pelaat.

Ilmaiset pysäköintimahdollisuudet toimivat samalla tavalla kuin tavalliset hedelmäkoneet. Ostat lippuja, ja kun olet kerännyt tarpeeksi, voit pelata konetta saadaksesi palkinnon. Joskus nämä palkinnot ovat lahjakortteja paikallisia kauppoja varten. Kummassakin tapauksessa ilmaisen pysäköinnin pelaaminen on hauskaa ja helppo tehdä.

SP-koneet eivät ole ilmaisia ​​pysäköintipaikkoja. Näitä koneita myydään kiinteästä maksusta. Voit joko maksaa tietyn ajan tai voit ilmoittautua jäseneksi. Jos haluat pelata pidempään, sinun on maksettava jäsenyydestä. Jotkut ihmiset eivät välitä maksamasta maksua, koska usein on, että peliraha loppuu, koska ihmiset kirjautuvat ilmaiseen kokeilujaksoonsa.

Ilmainen pysäköinti-hedelmäpeleistä on monia asioita. Sinun on pystyttävä määrittämään, kuinka paljon panostat jokaiselle koneelle. Sinun on päätettävä, kannattaako sinun maksaa maksaa pelataksesi tätä konetta. On tiettyjä koneita, jotka tarjoavat parempia maksuja kuin toiset. Tämän hedelmäkoneen pelaaminen on hauskaa, eikä lippujen ostamiseen liity muita kustannuksia.