Flappy bird -pelit ovat varmasti yksi App Storen suosituimmista lataussovelluksista. Ihmiset ympäri maailmaa viihtyvät ja pitävät hauskaa tämän hienon pelin kanssa. Pelata on yhtä hauskaa kuin katsella, ja siihen on paljon erilaisia ​​näkökohtia. Voit valita monista eri tasoista, ja sinusta riippuu kuinka paljon haluat suorittaa jokaisen tason.

App Storessa on yli 20 erilaista flappy-lintupeliä, jotka kaikki tarjoavat pelaajalle ainutlaatuisen haasteen. Flappy bird on vietnamilaisten verkkokehittäjien ja suunnittelijoiden Dong Nguyenin kehittämä yksinkertainen sivulta vierittävä mobiilipeli, joka perustuu hänen alkuperäiseen kosketusnäyttölaitteidensa pelisuunnitteluun. Peli on pohjimmiltaan yksinkertainen sivulta vierittävä tasohyppelypeli, jossa käyttäjä hallitsee ystävällistä lintua yrittäen lentää jatkuvasti nousevien vihreiden putkien rivien välillä lyömättä piikkejä. Peli toimii siten, että panet linnun läpän siipiin koskettamalla ruudun eri pisteitä. Pisteitä edustaa väri, joka muuttaa väriä, kun lintu joutuu kosketuksiin sen kanssa.

Jos sinulla on laite, joka toimii iOS 5: llä tai uudemmalla, olet todennäköisesti jo tietoinen siitä, että siellä ei ole paljon sovelluksia, jotka toimivat vanhemmilla laitteilla, koska virheet ja Apple poistavat vanhempien laitteiden tuen. Jos sinulla on kuitenkin iPhone 4 tai vanhempi, voit ladata flappy-linnun version ilmaiseksi laadukkaammalla suunnittelulla ja grafiikalla kuin mitä saisit ilmaiseksi. Laadukkaat pelit ovat yksityiskohtaisempia, tarjoavat paremman hallinnan ja on suunniteltu toimimaan uudemmilla iPhone-laitteilla.

Kaksi tietoturvayritystä on julkaissut raportin, jossa kuvataan useita sovelluksen haavoittuvuuksia. Kaksi tietoturvayritystä, Kromtech ja Vulnerability Lab, sanovat, että hakkereilla on tapa päästä käsiksi käyttäjän laitteisiin väärennettyjen sovellusten avulla. He väittävät, että näiden sovellusten avulla hakkerit voivat asentaa haittaohjelmia käyttäjän laitteisiin. Kaksi turvallisuusyritystä sanovat myös, että nämä väärennetyt sovellukset pakottavat käyttäjät avaamaan tarttuvia sähköposteja ja ponnahdusikkunoita, jotka toimivat troijalaisina, kun ne on asennettu laitteisiin. He väittävät lisäksi, että koska näissä sovelluksissa on suosittuja sosiaalisen verkostoitumisen sovelluksia, kuten Facebook ja Twitter, on todennäköistä, että hakkerit pystyvät käyttämään näitä sovelluksia haittaohjelmien levittämiseen muille käyttäjille.

Yksi tapa, jolla nämä kaksi turvallisuustutkijaa sanovat, että voit suojautua haittaohjelmien asentamisesta puhelimeesi, on välttää lataamasta ilmaisia ​​ohjelmistoja ja vaihtoehtoisia sovelluskaupat, jotka saattavat tarjota näitä sovelluksia ilmaiseksi. Sen sijaan sinun tulisi ladata vain maksetut sovellukset. On tärkeää, että tarkistat sovelluksen ehdot ja etsit selkeitä ohjeita sovelluksen asentamiseen. Lisäksi on hyvä ladata sovellusten maksetut versiot vain luotettavista lähteistä. Varmista, että käytät mainosten esto-ohjelmistoa estämään ärsyttäviä ponnahdusikkunoita, jotka saattavat sisältää haittaohjelmia, kun asennat ilmaisia ​​ohjelmistoja.

Näistä vaiheista huolimatta saatat silti saada vakoiluohjelman tartunnan, jos asennat vahingossa heikkolaatuisen sovelluksen lukematta ohjeita huolellisesti. On joitain sovelluksia, jotka ilmoittavat sinulle, että olet asentamassa tiettyä sovellusta, mutta asentaa sen sijaan huonolaatuisemman version. Sinun ei pidä sivuuttaa tämäntyyppistä virhesanomaa, koska se voi olla merkki siitä, että tietokoneesi on saanut haittaohjelman tartunnan, ellet ole tarpeeksi varovainen.