Monet vanhemmat ja opettajat käyttävät englanninkielisiä tulostettavia pelejä lapsille opettaakseen lapsille kieliopin perusteita, parantamaan sanastoa, hallitsemaan oikeinkirjoitusta ja oppimaan muita keskeisiä käsitteitä, kuten aikamuodot, ilmaisutavat jne. Nämä painetut pelit voivat kuitenkin olla rajoittavia, koska heiltä puuttuu vähän jotain. Jotain, mikä tekee niistä ainutlaatuisen, tekee niistä jännittäviä ja tekee niistä hauskoja! Englanninkieliset pelit lapsille voivat tarjota edun, että he voivat leikkiä lasten kanssa, vaikka he ovat koulussa tai keskellä kiireistä työpäivää.

Jasmine on uusi hahmo suositusta Äidit ja lapset Facebook-pelistä. English for Kids -peleistä on tullut luova, hauska tapa saada esikoululainen hauskalla ja innovatiivisella tavalla. Tässä versiossa Jasmine on nuori arabiprinsessa, joka haluaa liittyä ystäviensä kanssa seikkailuun pelastaakseen valtakunnan uhkaavalta uhalta. Hänen maagisten voimiensa ansiosta hän voi käydä läpi maagisten maiden, kun hänen ystävänsä kamppailevat tehtäviensä suorittamisesta. Tämä uusi englantilainen peli lapsille tuo ainutlaatuisen otteen perinteisiin roolipeleihin tarjoten silti turvallisen, puhtaan ja jännittävän ympäristön nuorille pelaajille.

Yksi pelin pääkohteista on sanavaraston rakentaminen äänentunnistuksen avulla. Pelaajat oppivat sovittamalla äänen kuvaan ja katsomalla kuvia tunnistamaan oikean kieliopin ja käytön. Lapset oppivat välimerkkeistä, verbien jännitteistä, substantiiveista ja adjektiiveista napsauttimen napsautusmenetelmällä, joka on hyvin samanlainen kuin kuinka tietyt lapset oppivat puhumaan. Avain tämän nautinnolliseen tekemiseen on, että äänet ja kuvat ovat kaikki uusia ja jännittäviä, mutta ne on myös yhdistetty perinteisiin painokieliin, kuten substantiiveihin, plimaaleihin ja artikkeleihin. Tämä antaa lapsille rikkaan ympäristön oppia englantia. Keskittymällä tiettyihin sanoihin liittyviin ääniin ja muodostamalla suhteita kuvien välille pelaaja rakentaa vahvan perustan vaikuttavan sanavaraston rakentamiseen.

Vanhempana voit hyötyä suuresti esittelemällä esikoululaisiasi englantilaisille lapsille suunnatuille peleille, jotka ovat kiinnostavampia ja joilla on suurempi koulutusarvo. Sen lisäksi, että nämä pelit auttavat puhutun ja kirjoitetun englannin kielen perustoiminnassa, ne ovat myös hyviä tapoja parantaa lapsesi kirjoitustaitoa. Ääniä ja toimintoja on erittäin helppo ymmärtää, ja ne kannustavat lasta yrittämään parhaansa ja tuottamaan parhaat mahdolliset tulokset. Lastesi edistyessä he voivat työskennellä pulmien ja pelin edistyneempien tasojen parissa. Tämä on hyvä tapa lisätä heidän kiinnostustaan ​​englannin oppimiseen.

Jotta oppiminen olisi hauskaa ja jännittävää, etsi lapsille tarkoitettuja englanninkielisiä pelejä, joissa yhdistyvät hauskan ja viihteen elementit. Esimerkiksi monissa online-peleissä on flash-kortteja tai muita visuaalisia tapoja esittää kysymyksiä ja rohkaista lapsia selvittämään vastaus kysymyksiinsä. Etsi musiikkisävyjä ja eloisia värejä käyttäviä pelejä, sillä ne tekevät englannin oppimisesta hauskempaa ja jännittävämpää. Etsi myös pelejä, jotka antavat lapsesi luoda omat hahmot, ja pelaa sitten niitä. Niiden avulla lapsesi voivat kokea, miltä tuntuu olla kirjoitettu, sekä kuulla, miltä he kuulostavat puhuessaan. Lapsille tarkoitetut englantilaiset online-pelit ovat yksi parhaista tavoista olla yhteydessä esikoululaisiin syvällä, henkilökohtaisella tasolla.

Ilmoitatpa esikoululaisen ESL-luokkaan tai otat ESL-pelejä lapsille kotiympäristöön, voit auttaa heitä kehittämään rakkautta kieleen ja oppimaan siitä lisää. Pienellä tuella ja kannustamalla voit auttaa lapsiasi pitämään sitä paitsi hauskana oppimisvälineenä myös arvostettuna osana jokapäiväistä elämää. Kieli kehittyy ajan myötä, kuten kaikki muutkin taidot, joten oikeiden ESL-luokkien pelien löytäminen voi auttaa pitämään lapsesi sitoutuneena ja motivoituneena. Etsikää pelejä, joissa yhdistyvät hauskuus oppimiseen, jotta voisit lisätä pitkäaikaista kiinnostusta ja ymmärrystä. Pienellä tuella ja rohkaisulla voit auttaa lapsiasi löytämään englannin kielen ilot.