Jos olet kiinnostunut pelaamaan verkkopelejä, ei ole epäilystäkään siitä, että olisit kuullut online-pelihahmosta Emmasta. Tämä tyttö on tehnyt merkkinsä online-pelimaailmassa ensimmäisestä julkaisuvastaanotostaan ​​vuonna 2020 lähtien. Tämä on yksi hahmo, jota pelaajat pitävät voimakkaasti ympäri maailmaa. Löydät hänen pelejä verkossa eri tyylilajeissa, ja hänen persoonallisuutensa näyttää olevan sellainen, joka ei koskaan menetä suosiotaan edes näinä päivinä.

Emma on orpo, jonka nimi on Emma Stone. Tämä idyllinen elämä heitettiin pois heti, kun äidin poikaystävä Earnest Landau oli syntynyt. Hän uskoi, että hän on hänen omaisuutensa, joten hänen syntymastaan ​​ilmoitettiin yleisölle. Hänet kasvatettiin normaalina vauvana suuressa talossa ja hänen äitinsä palvelijat hoitivat häntä. Earnestillä oli kuitenkin aina huono mieliala ja ärsytti häntä aina kiusoittamalla.

Myöhemmin Earnestista tuli Landau Securitiesin aluejohtaja, josta hän onnistui hankkimaan suuren osakesalkun, mukaan lukien Lumikki, Nukkuva Kaunotar, Jasmine, Tuhkimo ja paljon muuta. Osana pahaa järjestelmäänsä hän sai Anna Stonein muuttamaan tuntemattomalle maalle nimeltä Meridia. Siellä hän teki hänen työnsä bordellissa virtuaalisena nukena. Tarpeetonta mainita, että tämä osoittautui hänen traagisen tarinansa alkuun.

Sieltä sinulle ilmoitetaan, että sinun tehtäväsi on pelastaa Anna Meridiasta ja estää roistoa saamasta lisää hallintaa hänessä. Tämän pelin on tiedetty kääntävän perinteisen tytön tarinaa ja lisännyt hauskaa ja jännitystä, jotka eroavat täysin tavallisesta verkkopelistäsi. Ja niin, se on ollut iso hitti myös naispuolisten pelaajien kanssa. He saavat leikkiä näiden hahmojen kanssa kuin koskaan ennen ja nauttivat eri hahmojen kanssa pelaamisen eduista samalla kun nauttivat omasta tarinastaan.

Grafiikka ja ääni ovat molemmat erittäin mukavia ja pitävät sinut varmasti kiinni tästä ihanasta pelistä. Näet Lumikki ja hänen seitsemän tyttöä ottamassa Disney-suosikki prinsessaasi. Jotkut heistä ovat jo tuttuja sinulle, kun taas toiset ovat esiintyneet aikaisemmissa animaatioelokuvissa. Se on todella jännittävä kokemus, kun pelaat ja yrität suorittaa tarinan eri tehtäviä.

Jos kuitenkin epäilet, pystytkö vastaamaan tämän pelin haasteisiin, voit aina pitää tauon ja pelata muita vastaavia verkkopelejä, joiden avulla voit paeta hetkeksi ja vain nauttia itseäsi. Tällä tavoin et tunne halua palata todellisuuteen, joka näkyy pelin alusta alkaen. Nauti kyydistä pelatessasi Emmaa, Lumikki ja kaikkia muita hahmoja tässä hauskassa pelissä. Varmista, että valitset oikean pelin ja aloita pelaaminen heti!