Verkkopelit ovat loistava tapa viettää aikaa, ja Perhospeli on yksi suosikeista. Voit pelata tätä haastavaa flash-peliä mukavasti kotona ilman, että sinun tarvitsee huolehtia monimutkaisten ohjelmien lataamisesta tai pitkien lomakkeiden täyttämisestä. Sen sijaan, että sinun pitäisi miettiä tekosyytä miksi haluat pelata tätä peliä, kytke vain tietokoneesi päälle ja olet valmis lähtemään. Aloitat katsomalla näyttöä kolmiulotteisesti ja pelaamalla sitten hiirellä, näppäimistöllä tai molemmilla.

Hyvä asia tässä pelissä on, että sinun ei tarvitse rekisteröityä pelataksesi sitä. Saatat joutua maksamaan kertamaksun päästäksesi pääpelisivustolle, mutta kun olet rekisteröitynyt, voit jatkaa pelaamista niin kauan kuin haluat. Vaikka sinun ei tarvitse maksaa mitään päästäksesi peleihin, sinun on kuitenkin luotava tili pelaamiseksi pääpelisivustolla.

Kun olet luonut tilin, voit käyttää kaikkia omistamiasi pelejä siirtymällä päävalikkoon ja napsauttamalla Pelit-välilehteä. Perhospeli on suosittujen joukossa pelisivustolla, ja kaikkiaan on yli 40 eri tasoa. Monet ihmiset nauttivat ensin aloittelijan tasosta, jotta he eivät turhautuisi aloittaessaan edistyneiden tasojen pelaamisen. Edistyneet tasot ovat vaikeampia, koska niitä on vaikeampaa voittaa, mutta ei tarvitse huolehtia, koska niitä ei todellakaan ole kovin vaikea voittaa, kuten huomaat pian.

Jos etsit haastetta, perhospeli on juuri sitä mitä tarvitset. Aloitat valitsemalla perhostyypin, jonka haluat kasvattaa, ja sitten valitset maatilallesi teeman. Tämä teema voidaan valita vastaamaan nurmikolla tai kukkapuutarhassa jo olevia värejä tai voit valita jotain muuta kokonaan. Kun olet valinnut teeman, valitset kasvatettavat perhoset ja olet valmis aloittamaan pelaamisen.

Tämän pelin pelaaminen on melko helppoa, eikä sinun tarvitse nero ymmärtää pelin toimintaa. Useimmat tätä peliä pelaavat ihmiset haluavat vain rentoutua ja pitää hauskaa, joten on ymmärrettävää, että he eivät välitä voittamisesta. Ainoa asia, jonka he todella haluavat tehdä, on pitää hauskaa ja he voittavat ajan, jos heillä on eniten perhosia maassa. Jos olet kiinnostunut saamaan eniten perhosia mahdollisimman nopeasti, sinun pitäisi todella sijoittaa tähän peliin. Se pitää sinut kiireisenä jonkin aikaa, ja se estää sinua kyllästymästä, mikä on hyvä syy aloittaa pelin pelaaminen.

Ainoa ongelma perhospelissä on, että se vaatii vähän aikaa ja vaivaa, jotta pääset läpi sen. Vaikka useimmat pelit edellyttävät, että rekisteröidyt ja kirjaudut sisään ainakin kerran voidaksesi pelata niitä, Perhospeli vaatii sinua tekemään niin aina, kun haluat pelata. Useimmissa tapauksissa et voi edes tehdä sitä tosielämässä, koska et voi viettää liikaa aikaa kotona. Sen suosion vuoksi voit kuitenkin aina löytää tavan kirjautua sivustolle ja nauttia pelistä. Koska suurin osa peleistä on ilmaisia, ei todellakaan pitäisi olla vaikeaa löytää muutama minuutti päivästä viettää tähän.