Tiesitkö, että voit saada bonuksen kierrättämättä? Aivan oikein, sinun ei tarvitse enää huolehtia ympäristöstä. Tiesitkö, että hallituksen ja paikallisen sähköyhtiön välillä on useita kannustusohjelmia, jotka tarjoavat käteispalkkioita siirtymisestä perinteisestä muovijätteestä paperittomaan jätehuoltoon? Yksi tällainen palkinto-ohjelma tarjoaa jopa miljoona dollaria ilmaista apurahaa tämän vaihdon tekemiseksi. Se on paljon rahaa, ja se on varmasti arvoinen vaihto!

Aikaisemmin oli, että kun halusit tehdä muutoksia ja tehdä jotain hyvää ympäristölle, sinun oli käytettävä aikaa ja energiaa tutkimalla ja rakentamalla organisaatioita sen tekemiseksi. Ympäristöryhmät ja muut jäsenet työskentelivät päivin ja öin laatiakseen suunnitelmia ja hankkeita jätteen vähentämiseksi tai poistamiseksi. Nyt kaikki, mikä on muuttunut, ja sinäkin voit saada teknologian ja ilmaisten apurahojen avulla bonuksen ilman kierrätystä. Tarvitaan vain halu muuttua ja halu toimia.

Hallitus haluaa myöntää avustuksia monista syistä. Itse asiassa nykyinen elvytyspaketti sisältää 75 miljoonaa dollaria ilmaista, vaatimatonta rahaa vihreisiin hankkeisiin. Syynä tähän on, että mitä vähemmän roskia siirrämme, sitä vähemmän saasteita ilma ja vesi pääsevät. Tämän muovi- ja paperikupin ja pullon määrän vähentäminen vähentää kaatopaikalle päätyvän jätteen määrää.

Kun saat bonuksen ilman kierrätystä, sinulla on mahdollisuus käyttää tämä bonus uuteen tai kierrätettyyn tuotteeseen. Mikä on parempi tapa säästää rahaa kuin ostaa kierrätysastia? Nämä roskat ovat hienoja, koska ne tarttuvat paljon enemmän kuin vain paperi- ja muovijätteet. Esineet, kuten lasi, alumiinitölkit ja tinatölkit, otetaan kaikki huomioon ja niistä tehdään arvokkaita resursseja.

Parhaat kannustinohjelmat ovat sellaisia, joihin liittyy jotain ympäristön hyväksi. Nämä ohjelmat hyödyttävät paitsi ympäristöä myös lompakkoasi. Koska kaatopaikalle lähetetään päivittäin niin paljon jätettä, ei ole ihme, että sen poistaminen ja kierrätys maksaa niin paljon. Kaiken paperin ja muovin käsittely, joka tulee kodeistasi, toimistostasi ja kaupungista, maksaa melko vähän. Tällaisten kannustusohjelmien avulla saat mahdollisuuden paitsi auttaa vähentämään tätä jätemäärää, myös säästämään rahaa pitkällä aikavälillä.

Ajatus bonuksen saamisesta ilman kierrätystä saattaa tuntua vaikealta tehtävältä. Jos kuitenkin aiot kierrättää paperia, otat askeleen oikeaan suuntaan. Mitä vähemmän me kaikki heitämme pois roskakoristamme, sitä vähemmän roskia päätyy kaatopaikoillemme. Tämä on tärkeä asia, johon meidän on puututtava.