Baby Games Com on kokoelma ilmaisia ​​vauvan suihkupelejä uusille äideille. Jos olet uusi äiti, haluat ehdottomasti kokeilla uusia pelejä, joita voit pelata vauvasi kanssa. Valittavana on niin paljon vauvan pelejä, ja parasta on, että suurin osa niistä on täysin ilmaisia! Sinun ei tarvitse maksaa senttiäkään tästä vauva-suihkupeliluettelosta. Tämä on vain loistava vaihtoehto, jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa löytää muita pelejä, joita voit pelata tapahtuman aikana.

Baby on the Go on yksinkertainen flash-peli, jota vauva voi pelata. Siinä on söpö kuva vauvastasi eri asennoissa, ja kun hän kasvaa, peli muuttuu. Näet myös vauvasi kasvavan, ja hän aiheuttaa muutoksia musiikin jokaisen lyönnin kanssa. Nyt tämä peli on saatavilla ilmaiseksi, mutta löydät sen etsimällä sitä hakukoneista.

Toinen on Baby Shower Guess. Tämä on peli, jossa sinun täytyy arvata vauvasi sijainti tällä hetkellä. Kun vauva kasvaa, hänen asemansa vaikeutuu. Asioiden vaikeuttamiseksi sinun on lisättävä vaikeustasoa vauvasi kasvaessa. Tämä on erittäin haastava peli, koska vauvasi täytyy pysyä paikallaan voittaakseen.

Ball Fight on toinen haastava peli. Se pyytää sinua heittämään pallon vastustajaasi. Pallo liikkuu suurella nopeudella, eikä se voi missata. Kun pallo menee maaliinsa, vastustajasi saa lisävoimia, mikä antaa hänelle nopeuden lyödä palloa uudelleen. Haasteena on poistaa kaikki vastustajat ennen kuin aika loppuu.

Vielä yksi peli, josta saatat olla kiinnostunut, on Baby Shower Bingo. Tätä peliä on hauska pelata, ja sillä on jopa rahapalkintoja. Tätä vauvansuihkupeliä pelataan vauvan suihkussa. Jokainen pelaaja saa useita bingokortteja. Jokainen vauva saa kuitenkin ennen pelin alkua sanan sisältävän Bingo-kortin.

Kun sanat on kutsuttu, vauvan on huudettava sana samalla kun hän nostaa kätensä. Jos vauva nostaa kätensä onnistuneesti, hän voittaa pelin. Nämä ovat joitain hauskoja pelejä, joita voit pelata vauvan suihkun aikana. Varmista, että pelit sopivat vauvan ikään. Jos pelit ovat liian vaikeita, vauva ei ehkä pidä niistä.