Yksi parhaista videopeleistä, joita olen pelannut tällä viikolla, on Amazing Spiderman 2 Xbox. Se vie seikkailupelin peruskäsitteen ja sylkee runsaasti verkkosisältöä, mukaan lukien joukko Spiderman-pelejä lataamista varten. Tämä peli on toistaiseksi markkinoiden paras, kädet alaspäin. Se ei vain tule paremmaksi kuin tämä.

Aluksi se tulee kahteen erilliseen kappaleeseen. Aloitat valitsemalla sankarisi. Jos valitsit Peter Parkerin, saat vakioversion, joka on ehdottomasti viileämpi versio. Niille, jotka haluavat hieman enemmän haastetta, Electron hankkiminen on saatavana ladattavana pelinä erittäin edulliseen hintaan. Nämä kaksi hahmoa ovat saatavana useina eri pukuina ja päinä.

Kun valitset sankarisi, aloitat menemällä alueille, joihin pahat verkot vaikuttivat, kuten roistot. Nämä alueet vaihtelevat autoista, lentokoneista ja jopa ihmisistä. Jokaisella tasolla on muutama tavoite, ja kun olet suorittanut ne, avaat uuden puvun Marvel Comics -fanillesi.

Niille, jotka miettivät, onko peli ”päivätty”, se ei ole. Jotkut Xbox-konsolin yksinoikeudet eivät voi olla buginen sotku, mutta se ei myöskään ole suurin pelikokemus. Hallintalaitteet eivät ole aivan oikein, varsinkin kun yritetään nousta portaita ylös. Se myös jäätyy ja se tulee melko ärsyttäväksi, kun yrität käyttää tuotetta, mutta mikään ei pudota seisomastasi paikasta. Kaiken kaikkiaan se ei ole kauhea peli, mutta siitä puuttuu wow-tekijä, joka muilla ladattavilla Xbox 360 -peleillä on.

On syytä huomata, että tarjolla on ilmainen versio niille, jotka todella haluavat maistaa ladattavan version tarjoamia vaihtoehtoja. Valitettavasti se ei ole läheskään yhtä hyvä kuin ladattava versio. Mutta se antaa sinun pelata kampanjaa (mikä on koko asia) ja saat tuntuman pelin pelaamisesta. Se on ehdottomasti yksi parhaista Spider Man -peleistä. Jos sinulla ei ole Kinectia tai sinulla ei ole Xboxia, tämä on ehdottomasti yksi niistä peleistä, jotka sinun on tarkistettava.

Spiderman: Homecoming ladattava Xbox-sovellus on yksi odotetuimmista peleistä tänä vuonna. Se saa Spidermanin vastustamaan erilaisia ​​roistoja, jotka haluavat ampua hänet. Jos mietit, vastaako tämä peli edellisten julkaisujen laatua, sinun kannattaa kokeilla sitä. Peli on ilmainen ja sen mukana tulee ilmainen kopio elokuvasta. Nämä ovat kaksi erittäin suurta positiivista, joista kaikkien pitäisi olla innoissaan.