Tiesitkö, että voit todella saada koroton lainan, jos käytät E-talletuskorttia? KYLLÄ, nyt se oli tosiasiassa noin 7 euroa 5 E -talletuksella. vaimoni oli erittäin tyytyväinen siihen ja käyttää aina 2000 wattia kotona. Kävin itse asiassa naisen luona tänään ja nauhoitin juuri keskustelun Skypeen, kun ajattelin, että aivoni saattavat alkaa liukastua, kun talletuskortin nainen oli todella niin mukava.

On käynyt ilmi, että hän on naimisissa, mutta hänen ei tarvitse huolehtia siitä, että hänen luottonsa on huono. Saimme mielenkiintoisen keskustelun, josta voit kuulla alla olevasta verkkosivustolinkistäni. Aloimme puhua siitä, kuinka E-talletuskortit ovat hyviä, koska ne todella kannustavat ihmisiä käyttämään niitä. Hän kertoi minulle, että jos hänellä ei olisi käteistä, hän ei voisi koskaan saada korttia, koska kuten tiedät, ne eivät ole pitkäaikaisia ​​sijoituksia, ja käytät kaikki rahasi korkoihin.

Kysyin, millaisia ​​kannustimia saimme. Hän kertoi minulle, että saimme korottomia maksuja tietyn rahamäärän käytöstä. Kyllä, yhden tällaisen hankkimisen tarkoitus oli, että voit säästää rahaa. Se on todella mukavaa, koska sinun ei koskaan tarvitse maksaa korkoa lähikuukausina. Se sai minut miettimään, miksi emme koskaan tehneet sitä aloittaessamme.

Mutta sitten muistan, että olemme aloittamassa uutta työtä ja hänellä on pian oma työpaikkansa. Hän mainitsi myös tarvitsevansa rahaa kiireellisesti. Ajattelin sitten korottomaa ajanjaksoa ja muistin, että olin säästänyt tarpeeksi rahaa aikaisemmista työpaikoistani (osa-aikaisesti), jotta voisin kestää meidät seuraavaksi vuodeksi. Joten sanoin, että menisin etsimään E-talletuskorttia. Kun pääsin sinne, olin hyvin vaikuttunut monista tarjolla olevista tarjouksista.

Ensimmäisenä huomasin erilaiset tarjoukset. Jokaisella heistä oli omat edut ja haitat. Jotkut olivat parempia kuin toiset. Niitä tarjosi myös paljon erilaisia ​​yrityksiä. Mutta kun olin tehnyt tämän jonkin aikaa, aloin ajatella, että saatan vain päätyä saamaan saman tarjouksen joka vuosi. Aloin sitten etsiä muita tarjouksia ja päädyin löytämään paljon, joka säästää vielä enemmän rahaa.

Nyt se on muutama vuosi myöhemmin, enkä ole vieläkään käyttänyt e-talletuskorttia. Teen nyt, että varmistan, että korttini, joita minulla on, ovat niitä, joita voin käyttää ulkomailla. Aiemmin ostin aina Iso-Britanniassa. Olen varma, että myös muissa maissa on paljon kortteja. Mutta jos haluan saada parhaan mahdollisen tarjouksen, pidän kiinni niistä, joissa voin käyttää e-talletusrahaa.