Paras tapa saada selville kuinka monenlaisia ​​pelejä on pelattu ja mitä pelejä on pelattu viimeksi, on kirjautua sisään sivustoon ja suorittaa haku ”123 kaikenlaista peliä”. Tämä tuo esiin luettelon aiheeseen liittyvistä peleistä. Kun näet luettelossa olevien pelien määrän järjestyksessä, voit siirtyä luetteloon, jossa on eniten pelaajia tai johon eniten pelaajia. Jotta se olisi entistä helpompaa, luettelon lajitteleminen suosion mukaan antaa sinun tehdä päätöksesi paljon nopeammin. Sivustolla on myös edistynyt hakutoiminto, jota voidaan käyttää, kun sinulla on mielessäsi tiettyjä ehtoja. Tämä helpottaa tiettyjen pelien etsimistä, jotka ovat merkityksellisiä sinulle ja sinun tarpeillesi.

Kun olet suorittanut lajittelun peliluettelon läpi, voit tarkistaa heidän käyttäjäarvostelunsa nähdäksesi, mitä muut ihmiset ajattelevat niistä. Jos pidät näkemästäsi, kannattaa ehkä lukea palautetta, jonka muut pelaajat ovat jättäneet peliin. Tämä antaa sinulle paremman käsityksen siitä, onko peli hyvä vai eivätkö muut ihmiset sen mielestä pelaamisen arvoisia. Ne, jotka ovat pelanneet peliä useammin kuin kerran, epäilemättä kertovat mielellään pelistä.

Toinen hyvä tapa saada tietoa uusimmista peleistä on kirjautua sisään ja napsauttaa pelaajan nimen alla olevaa ”palaute” -linkkiä. Täällä voit jättää palautetta pelistä, mukaan lukien niiden positiiviset ja negatiiviset vaikutelmat. Muista jättää yksityiskohtainen palaute, koska se auttaa muita saman tyyppistä peliä etsiviä käyttäjiä löytämään sen helpommin. Viimeksi pelattu peli näytetään myös, joten tiedät, milloin on uusi pelikierros.

Jos sinulla on joskus ollut tilaisuus pelata peliä, jota ei enää ollut tarjolla, voit tarkistaa näiden pelien verkkosivuilta, onko niitä päivitetty äskettäin. Useimmissa tapauksissa viimeksi pelatut linkit näkyvät kyseisen pelin sivulla. Suurin osa verkkosivustoista voi myös kertoa sinulle, milloin seuraava päivitys on pelattavalle pelille. Voit estää itsesi kyllästymästä samoihin peleihin tarkistamalla heidän profiililinkkinsä usein. Tämä auttaa pitämään mielesi aktiivisena.

Internet on myös erinomainen tietolähde, kun on kyse muun tyyppisistä peleistä kuin Tetrisiin liittyvistä peleistä, kuten pasianssi. Solitaire on tietyntyyppinen peli, joka vaatii yksinkertaisen pelisäännön. Löydät silti monia verkkosivuja, joilla voit pelata tätä peliä ilmaiseksi verkossa. Vaikka on mukava saada vaihtoehto, et aina halua olla kilpailukykyinen muiden online-käyttäjien kanssa. Jos etsit kilpailukokemusta, sinun kannattaa ehdottomasti etsiä muita sivustoja, jotka tarjoavat tällaista peliä.

Suurimmaksi osaksi suosituimmat pelit ovat olleet jo jonkin aikaa. Vaikka uusi tai äskettäin julkaistu peli voi silti saada paljon kävijöitä, vanhemmat pelit ovat yleensä niitä, jotka ovat esillä 20 parhaan verkkosivuston sivustossa. Tietenkin sinun on tarkasteltava huolellisesti viimeisimpiä tietoja kaikista vierailemistasi sivustoista. Jos huomaat, että haluamasi sivusto on päivitetty vasta äskettäin, et halua tuhlata aikaa sen pelaamiseen. Saatat huomata, että se on vain flash-peli, jota kukaan ei koskaan halua pelata uudelleen.