Uusi peli markkinoilla on ”123 peliä”. Koulutusohjelmistosuunnittelijoiden ryhmän keksimät flash-pohjaiset oppimissovellukset on suunnattu yli 3-vuotiaille lapsille. Lapsilla on mahdollisuus käyttää sormiaan manipuloimaan ruudun eri pisteitä labyrinttien, pulmien ja jopa arcade-pelien toteuttamiseksi. Jokainen taso suoritetaan vetämällä piste valitussa värissä jaetusta vaihtoehtoluettelosta. Tavoitteena on tehdä kaikki siksakit, silmukat ja mutkat muodostamaan neliö ruudulle.

Nämä pelit ovat erinomainen tapa lapsellesi stimuloida käden ja silmien koordinaatiota. Ne auttavat myös kehittämään tilatietoisuuden tunnetta antamalla heille mahdollisuuden nähdä, miten asiat sopivat yhteen. Lapset nauttivat monivärisistä kuvista ja äänistä, jotka tulevat tässä interaktiivisessa muodossa. Nämä pelit löytyvät sekä ilmaisista että hintalappuista, jotka sopivat useimpiin budjetteihin.

Yksi erityisesti lapsellesi miellyttävä peli on nimeltään Make Snowmen. Opastat Lumiukot, suloisen mutta hampaattoman olennon, hänen päivittäisessä toiminnassaan. Esimerkiksi hän syö lunta auringonlaskun aikaan, joten sinun on autettava häntä saamaan kulho jäätelöä. Hän soittaa musiikkituoleja luodakseen juhlimusiikkia talveksi ja saa sitten lumilapan saadakseen lumiukot juoksemaan eri paikkaan. Useiden juoksujen jälkeen Lumiukko saavuttaa vihdoin talonsa, jossa ystävät tervehtivät häntä.

Muut versiot ottavat domino-muodon. Lapset pyörivät dominoa kolhiakseen toisiaan. Kun kaikki lohkot ovat paikoillaan, peli päättyy ja pelaaja ansaitsee pisteitä. Myös tässä pelissä on useita versioita dominoista, mukaan lukien versio, jossa lapsen on siirrettävä punainen tiili vihreään dominoon ansaitakseen pisteitä. Muita vaihtoehtoja ovat ajastin, joka antaa mahdollisuuden nähdä, kuinka kauan kestää tason loppu, ja mahdollistaa punaisen tiilen sijoittamisen mihin tahansa kohtaan siirtämättä sitä.

Suuri määrä perinteisiä lautapelejä löytyy myös 123-peleistä. Lemonade Tycoon on ehkä tunnetuin, sillä se ilmestyi ensimmäisen kerran markkinoille vuonna 1947. Tässä versiossa lasten on rakennettava limonaditeline käyttämällä erilaisia ​​työkaluja ja ostamalla tarvikkeita laattaessaan. Tavoitteena on luoda suurin ja kannattavin limonadiosasto ennen aikojen päättymistä. Sarjaan kuuluvat muut lautapelit ovat Candyland, Family Feud ja klassinen peli Lemonade Tycoon.

Kuluttajat eivät ole tarkistaneet monia videopeliluetteloita, joten niitä tulisi kohdella sellaisina. Vanhempien tulee olla varovaisia ​​ostaessaan pelejä verkkolähteestä, joka ei tarjoa hyvitys- tai palautuskäytäntöä. Videopeliarvosteluja tulisi käyttää vain vastaavien tuotteiden vertaamiseen. Yksi merkittävä poikkeus tähän sääntöön on erikoistuneiden pelikonsolien läsnäolo, jotka eivät sisälly yleisiin pelilistoihin. Niiden avulla vanhemmat voivat ostaa pelejä lapsilleen ja pelata heitä omistamassaan järjestelmässä.