Mikä on yksi parhaista asioista jäseneksi 101 ilmaisen pelin verkkoyhteisössä? Mahdollisuus pelata täysin ilmaisia ​​pelejä! No, se on todella yksi parhaista asioista olla osa tätä yhteisöä. Tässä on vain muutama asia, joka tekee siitä, että osa tätä yhteisöä on niin hienoa:

Oma peli – maaliskuu on ilmainen peli, jota olen pelannut jo jonkin aikaa. Se vie sinut läpi kaikki klassiset arcade-tyylitasot suosikkivideopeleissäni. Se alkoi arcade-pelinä Japanissa ja on siirtynyt tietokoneelle ja nyt iPhone / iTouch. Maaliskuu on yksi helvetin matka, ja jos rakastat klassisia videopelejä, rakastat pelata maaliskuuta.

Ilmaiset pelit – Pelattavia pelejä on aina tarjolla. Tämä on osa 101 ilmaisen pelin online-konseptia. Minusta tuntuu oudolta, kun pelilinkkien vieressä on mainoksia muille verkkosivustoille, mutta taas ne toimivat syystä. Et koskaan tiedä, milloin uusi verkkosivusto tulee ulos ja on seuraava iso asia. Et voi koskaan tietää, milloin jotain uutta tulee tielle Internetiin ja saa ihmiset menemään ”oi wow, en tiennyt sitä!”

Kuukauden peli – annoin edellisen kuukauden maaliskuun kopioni ja sain sähköpostiviestin, jossa kerrottiin, että minut on valittu kuukauden peliksi. Nyt joku, joka ei todellakaan halua lukea, ei ole oikeastaan ​​suuri valinta. Kuitenkin, tein sen tarkistaa ja olin melko vaikuttunut siitä, mitä löysin. Peli itsessään on yhtä hauskaa kuin mainoksissa sanotaan.

Kuukauden peli sisältää myös hienoa bonussisältöä, joka sisältää kulissien takana katsauksen pelin tekemiseen maaliskuussa, ja vähän taustatietoja sen tekevästä yrityksestä. Koska joku, joka rakastaa lukea tarinoita pelien takana, nämä tiedot voivat olla varsin mielenkiintoisia, ja on aina mukavaa nähdä, mitä pelin tekemiseen liittyy, tai edes oppia vähän siitä, mikä peli on tehty. Se on paljon mitä pidän ilmaisista pelaajista, ja olen erittäin tyytyväinen sen esitystapaan. Monet siellä olevat sivustot esittävät vain tarinan yhden puolen, ja se on yleensä huono uutinen.

Joten yhteenvetona, jos etsin sivustoa, josta voisin ladata pelejä ilman vaivaa, jossa voisin selata joukkoa niistä ja tehdä omat päätökseni pelattavaksi, antaisin ehdottomasti ääneni huhtikuun ilmainen pelaaja. Se on puhdas, nopea ja sillä on mukava valinta. Tietysti aina on tilaa mielipiteille, joten jos et pidä käytettävissä olevista valinnoista, voit aina poistaa asennuksen ja kokeilla toista sivustoa. Niin kauan kuin palvelu pysyy toiminnassa, siinä ei ole mitään vikaa. Mutta koska kaikki tarjottiin ilmaiseksi, en todellakaan voinut valittaa!