Mario on peli, jota rakastavat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. 1001 Games Mario for Nintendo on uusi versio tästä vanhasta klassisesta pelistä. Uusi versio sisältää kaikki alkuperäisen pelin hienot ominaisuudet, ja se parantaa niitä. Se eroaa suuresti vanhemmasta versiosta, ja se lisää peliin aivan uuden ulottuvuuden. Tämä versio tarjoaa vieläkin enemmän viihdettä kuin alkuperäinen ja on erittäin koukuttava.

Alat pelata Mariona, joka on italialainen putkimies. Sinulla on veli Luigi, joka on vähän nuorempi, ja matkustat kaupungista kaupunkiin etsimään jotain tai jotakuta. Matkan varrella törmäät myös moniin muihin ihmisiin, ja heistä tulee vihollisiasi edetessäsi peliä. Voit myös käydä monissa mielenkiintoisissa paikoissa, kuten maanalaisissa tunneleissa, pizzakaupoissa ja monissa muissa aarteissa.

Nykyään peli on uusittu monille eri alustoille, kuten Nintendo Wii, Xbox, PlayStation 3 ja muille. Jokaisella alustalla on oma erityinen muunnelmansa Mariosta, ja sinun on valittava, minkä pelin haluat pelata. Tämän pelin pelaaminen vaatii tarkkaa ajoitusta, koska sinun täytyy lyödä kaikki ruudulla näkyvät painikkeet ja kuvakkeet täsmälleen oikeaan aikaan, jotta pääset eteenpäin jokaisella tasolla. Lisäksi sinun on löydettävä tarvikkeet siirtyäksesi seuraavalle tasolle ja tekemään niin joutumatta kompastumiseen tai heittämiseen kaikkialle.

Tämän pelin pelaaminen voi olla erittäin haastavaa, varsinkin jos et tiedä mitä olet tekemässä. Joskus eksyt ja et tiedä miten edetä. Onneksi pelin mukana on runsaasti ohjetiedostoja ja oppaita, jotka opastavat sinut läpi pelin tarvittaessa. Vaikka luulet olevasi epävarma siitä, miten tehdä jotain, on aina video-opetusohjelma, joka opettaa sinut tekemään se. Joten, jos et ole varma jostakin, sinun kannattaa todennäköisesti etsiä video-opetusohjelma ennen kuin kokeilet sitä itse.

Tässä pelissä käytetyt grafiikat ja äänitehosteet ovat myös melko hienoja. Ne sopivat sarjakuvaan hyvin ja saavat pelin todella elämään. Musiikki sopii myös tähän peliin. Monet kappaleet perustuvat Mario-universumin musiikkiin, ja ne sopivat hyvin tähän peliin. Tunnistat ehdottomasti kappaleet, vaikka et ole koskaan ennen pelannut tällaista peliä.

Jos pidät Mario-peleistä, mutta et halua viettää tuntikausia yrittääksesi suorittaa jokaisen tason, niin 10001 Games Mario on loistava vaihtoehto sinulle. Se on hauska tapa tappaa aikaa, haastaa ystäväsi ja nauttia klassisen pelin parhaasta versiosta. Voit ladata tämän pelin Wii-, PC- tai PlayStation3-tietokoneellesi vain hyvin nimellistä maksua vastaan. Älä missaa!