App Store on loistava resurssi tarkistaa uusimmat pelit ja muut sovellukset, mutta entä kaikki nuo ilmaiset pelit? Tällä ”Apps for Everything” -aikakaudella näyttää oudolta löytää paikka ilmaisille peleille, mutta yllätyt, kuinka monta niitä on. Haittapuolena on, että ilmaisilla sovelluksilla ja peleillä voi olla vähemmän ominaisuuksia kuin ostetuilla, mutta monet tarjoavat loistavaa viihdearvoa edulliseen hintaan. Plussapuolena on, että App Store on loistava tapa löytää mielenkiintoisia sovelluksia, jotka eivät muuten näy puhelimesi latausluettelossa.

Yksi esimerkki maksettavasta nettipelistä lapsille on Baby Kitten Bowling. Tämä peli on loistava tapa viihdyttää lapsia ja vanhempia keilapelillä, joka sisältää yksinkertaiset hallintalaitteet. Se sisältää söpöjä pentuja, jotka juoksevat keilahallin ympäri, mikä tekee siitä hauskaa kisun ystäville ja nuorille aikuisille. Pelissä on useita tasoja, mikä tarkoittaa, että lapset voivat säätää vaikeuksia helpottaakseen tai haastavampaa. On jopa mahdollisuus sammuttaa musiikki, jotta asiat pysyvät hieman hiljaisempina vanhemmille, joilla on aktiivisia lapsia.

Jos etsit lapsille tarkoitettuja ilmaisia ​​pelejä, jotka pitävät heidät miehitettynä, on ilmainen online-pyöräpelejä. On olemassa monia erilaisia ​​polkupyöriä aina klassisista BMX-polkupyöristä moderneihin sähköpyöriin. Jokainen tarjoaa omat haasteensa, kun he kilpailevat esteradan ympäri. On jopa joitain, jotka sallivat useiden pelaajien, jotta joukko pyöräilijöitä voi kilpailla toisiaan vastaan. Näitä pelejä voi helposti pelata älypuhelimella, joten vanhempien ei tarvitse edes lähteä talosta päästäkseen lapsensa irti tässä hauskassa online-pelissä.

Toinen suosituimmista lastenpeleistä Facebookissa on niitä, jotka antavat lasten luoda omia virtuaalikaupunkejaan. Lapset voivat valita talojen, maatilojen, korttelien ja muun joukosta luodakseen unelmansa virtuaaliset yhteisöt. Rakennettavien talojen lukumäärälle ei ole rajoituksia, joten lapsesi voi aina laajentaa käytettävissä olevaa maata sinulle. Kotien hallinta on helppoa lisäämällä aidat, leikkivälineitä tai muita työkaluja, joita saatat tarvita pitämään kiinteistö sujuvana. Kun olet valmis rakentamiseen, viimeinen asia, jonka sinun on tehtävä, on ottaa tilannekuva, muokata suunnittelua ja jakaa luomuksesi kaikkien ystäviesi kanssa.

Toinen suosittu lasten lasten peli Facebookissa on virtuaaliset lemmikkipelit. Lapset voivat luoda omat virtuaalilemmikit ja hoitaa niitä interaktiivisessa ympäristössä. Virtuaalilemmikistä huolehtimisen säännöt ovat samat kuin oikeilla lemmikeillä, mutta lapsille on paljon hauskempaa oppia vastuista olla lemmikin omistaja samalla kun hauskaa prosessissa.

Saatavilla on muita pelejä, mikä tarkoittaa, että löydät varmasti jotain viihdyttävää lapsellesi. Voit jopa ottaa lapsesi pelaamaan yhtä näistä peleistä kanssasi. Se auttaa heitä parantamaan sormenosaamista ja ongelmanratkaisutaitoja samalla kun he saavat myös hyvää peliaikaa!